התלבטות לגבי עגלה משולבת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה משולבת
    תהילה כהן
    03/04/2019

שלום, אשמח לעזרה: אני גרה ביישוב עם דרכי עפר לא סלולות. מחפשת עגלה משולבת אמבטיה וטיולון, שהקיפול יהיה ביד אחת והעגלה לא מידי כבדה, ושתכנס לתא מטען קטן. בעבר קניתי את הבייבי ג'וגר, שהייתה נוחה מבחינת קיפול, אבל פחות יפה לטעמי, והפריע לי שהטיולון הוא על חוט, ולא לשתי הכיוונים.. מה הן האפשרויות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה משולבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/04/2019

שלום תהילה,

רוב העגלות בעלות יכולת שטח הן כבדות מאוד ויש כאלו שהן "רק" כבדות.
    אם הג'וגר שירתה אותך היטב בדרכים כאלו אז ההמלצה שלי היא בייבי בוס טייגר, היא שוקלת כמו הג'וגר אך נוחה משמעותית בניוד כולל בדרך משובשת, מתקפלת ביד אחת בסגנון של הג'וגר, יש לה טיולון דו כיווני, מדרך רגליים מתכוונן ושינוי מצבים עם לחצן דברים שאין בג'וגר.

אופציה נוספת באותו סגנון אך כבדה יותר בכ- 3 ק"ג היא ארמדילו פליפ XT3. במשקל הזה אפשר לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה שמשמעותית נוחה מ-2 העגלות בניוד בדרך עפר אך היא כבדה בקילו מהפליפ וגדולה ממנה בקיפול.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה

תהילה כהן
    03/04/2019

תודה רבה על התגובה המפורטת!
    הארמדילו פליפ מתקפלת ביד אחת?
    חברה המליצה לי על סייבקס מיוס- היא תעבור לי בדרכי עפר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/04/2019

שלום תהילה,

כן הפליפ מתקפלת ביד אחת.
    לדעתי המיוס פחות תתאים לדרכי עפר כי הגלגלים שלה קטנים. כמוכן אין לה ידית טלסקופית ולכן לדעתי הדחיפה תצריך יותר מאמץ בעיקר בעליה וירידה ממדרכה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו