מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לעגלת תינוק - מרכז תל אביב, מעלית קטנה, בגאז' קטןאלה05/04/2019
היי קובי,
אשמח להמלצה על עגלת תינוק שלא אתחרט שקניתי. אנחנו גרים במרכז תל אביב, יש מעלית קטנה ובגאז' של מאזדה 2. מאוד אהבתי את העגלה של פג פרגו לוקס 51 2019 (יש בה הרבה פיצ'רים, עיצוב שאהבתי, מרגישה לי יציבה ונוחה לקיפול ונכנסת לי לבגאז') אבל היות ואני חסרת ניסיון אני מתלבטת לגביה. בסקר השוק שערכתי, המסקנה הייתה חד משמעית - בייבי ג'וגר סיטי מיני אבל בעיני יש בה הרבה חסרונות. אשמח לשמוע את דעתך / המלצתך לגביי אחת מהעגלות הללו או עגלה אחרת שמתאימה יותר.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/04/2019שלום אלה,
אם את רוצה עגלה שתהיה נוחה לך אכן הג'וגר היא הבחירה הנכונה. היות ואנו רוכשים עגלת תינוק אני חושב שצריכה להיות נוחות לתינוק קודם כל, זה החלק שהג'וגר לדעתי פחות מצטיינת.
הפג הרבה יותר נוחה לתינוק, גם מציעה טיולון דו כיווני, יש לקחת בחשבון שהיא כבדה משמעותית מהג'וגר וגם גדולה ממנה בקיפול, לכן השיקול שלך צריך להיות האם את מוכנה להתפשר על הנוחות שלך.
ישנן עגלות קלות וקטנות יותר מהפג שעדיין מציעות טיולון דו כיווני ונוחות טובה לתינוק (אם כי הן פחות מרווחות מהפג אך לא תמיד בהרבה).
הייתי ממליץ בנוסף לפג לבדוק את ארמדילו פליפ XT3, בייבי בוס טייגר, בוגבו בי (אשר יקרה משמעותי מהפג) וגם סייבקס מיוס (שלדעתי פחות מוצלחת מה-4 שציינתי).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לעגלת תינוק - מרכז תל אביב, מעלית קטנה, בגאז' קטן
אלה05/04/2019תודה רבה! אני יודעת שבוגבו מאוד פופולארית (במיוחד אני רואה שהיא והיויו הכי נפוצות ברחובות תל אביב) אבל אני לא מצליחה להבין למה. לבוגבו בי גלגלים קטנים ואמבטיה קטנה שלא נראית לי תומכת במיוחד. אין פתחי אוורור לחודשי הקיץ, אין חלונות הצצה. מעבר לזה שהיא קטנה - אני לא רואה למה היא כל כך מבוקשת. תוכל להאיר את עיניי? (אין לי בעיה לשלם את הסכום, אבל אני לא מצליחה להבין את ה Value for money.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר07/04/2019שלום אלה,
אכן מאוד פופלארית, כמובן שיש את העובדה שהיא טרנדית, סמל סטטוס של עגלת פרימיום יקרה, אופנתית וכו' שמשמפיעים על כך שהיא נפוצה מאוד. יחד עם זאת היא בסה"כ עגלה טובה ונוחה להורה ולדעתי יותר נוחה מהג'וגר לתינוק. יש לה טיולון דו כיווני, גב קשיח יצוק מפלסטיק ומצבים שמשתנים עם לחצן.
האם המחיר שלה מוצדק ויש VALUE FOR MONEY, לדעתי לא! אבל גם תלוי את מי שואלים.
בעגלות כמו ארמדילו פליפ תקבלי לא פחות ובפחות כסף ובטייגר לא רק שתשלמי פחות אלא תקבלי יותר! (גילוי נאות אני הייתי חלק מצוות הפיתוח והמשווק שלה), הטייגר שוקלת כמו הבי (אפילו טיפה פחות) ומציעה גלגלים נוחים יותר לניוד (בעיקר בדרך משובשת), מושב ואמבטיה מרווחים יותר (לעומת זאת גם השילדה רחבה יותר), מדרך רגליים מתכוונן, גגונים גדולים יותר עם רשתות איוורור ועוד. לא רשום עליה בוגבו, אין לה יותר מדי צבעים אבל לדעתי זו העגלה שנותנת הכי הרבה תמורה לכסף כיום מבין כל העגלות הקומפקטיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)