המלצה לעגלת תינוק - מרכז תל אביב, מעלית קטנה, בגאז' קטן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלת תינוק - מרכז תל אביב, מעלית קטנה, בגאז' קטן
    אלה
    05/04/2019

היי קובי,

אשמח להמלצה על עגלת תינוק שלא אתחרט שקניתי. אנחנו גרים במרכז תל אביב, יש מעלית קטנה ובגאז' של מאזדה 2. מאוד אהבתי את העגלה של פג פרגו לוקס 51 2019 (יש בה הרבה פיצ'רים, עיצוב שאהבתי, מרגישה לי יציבה ונוחה לקיפול ונכנסת לי לבגאז') אבל היות ואני חסרת ניסיון אני מתלבטת לגביה. בסקר השוק שערכתי, המסקנה הייתה חד משמעית - בייבי ג'וגר סיטי מיני אבל בעיני יש בה הרבה חסרונות. אשמח לשמוע את דעתך / המלצתך לגביי אחת מהעגלות הללו או עגלה אחרת שמתאימה יותר.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/04/2019

שלום אלה,

אם את רוצה עגלה שתהיה נוחה לך אכן הג'וגר היא הבחירה הנכונה. היות ואנו רוכשים עגלת תינוק אני חושב שצריכה להיות נוחות לתינוק קודם כל, זה החלק שהג'וגר לדעתי פחות מצטיינת.
    הפג הרבה יותר נוחה לתינוק, גם מציעה טיולון דו כיווני, יש לקחת בחשבון שהיא כבדה משמעותית מהג'וגר וגם גדולה ממנה בקיפול, לכן השיקול שלך צריך להיות האם את מוכנה להתפשר על הנוחות שלך.
    ישנן עגלות קלות וקטנות יותר מהפג שעדיין מציעות טיולון דו כיווני ונוחות טובה לתינוק (אם כי הן פחות מרווחות מהפג אך לא תמיד בהרבה).
    הייתי ממליץ בנוסף לפג לבדוק את ארמדילו פליפ XT3, בייבי בוס טייגר, בוגבו בי (אשר יקרה משמעותי מהפג) וגם סייבקס מיוס (שלדעתי פחות מוצלחת מה-4 שציינתי).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לעגלת תינוק - מרכז תל אביב, מעלית קטנה, בגאז' קטן

אלה
    05/04/2019

תודה רבה! אני יודעת שבוגבו מאוד פופולארית (במיוחד אני רואה שהיא והיויו הכי נפוצות ברחובות תל אביב) אבל אני לא מצליחה להבין למה. לבוגבו בי גלגלים קטנים ואמבטיה קטנה שלא נראית לי תומכת במיוחד. אין פתחי אוורור לחודשי הקיץ, אין חלונות הצצה. מעבר לזה שהיא קטנה - אני לא רואה למה היא כל כך מבוקשת. תוכל להאיר את עיניי? (אין לי בעיה לשלם את הסכום, אבל אני לא מצליחה להבין את ה Value for money.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    07/04/2019

שלום אלה,

אכן מאוד פופלארית, כמובן שיש את העובדה שהיא טרנדית, סמל סטטוס של עגלת פרימיום יקרה, אופנתית וכו' שמשמפיעים על כך שהיא נפוצה מאוד. יחד עם זאת היא בסה"כ עגלה טובה ונוחה להורה ולדעתי יותר נוחה מהג'וגר לתינוק. יש לה טיולון דו כיווני, גב קשיח יצוק מפלסטיק ומצבים שמשתנים עם לחצן.
    האם המחיר שלה מוצדק ויש VALUE FOR MONEY, לדעתי לא! אבל גם תלוי את מי שואלים.
    בעגלות כמו ארמדילו פליפ תקבלי לא פחות ובפחות כסף ובטייגר לא רק שתשלמי פחות אלא תקבלי יותר! (גילוי נאות אני הייתי חלק מצוות הפיתוח והמשווק שלה), הטייגר שוקלת כמו הבי (אפילו טיפה פחות) ומציעה גלגלים נוחים יותר לניוד (בעיקר בדרך משובשת), מושב ואמבטיה מרווחים יותר (לעומת זאת גם השילדה רחבה יותר), מדרך רגליים מתכוונן, גגונים גדולים יותר עם רשתות איוורור ועוד. לא רשום עליה בוגבו, אין לה יותר מדי צבעים אבל לדעתי זו העגלה שנותנת הכי הרבה תמורה לכסף כיום מבין כל העגלות הקומפקטיות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו