המלצה לכסא בטיחות לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לכסא בטיחות לתינוק
    דנה
    08/04/2019

שלום,
    אשמח להמלצה לכסא בטיחות/סלקל שמיועד לתינוק ניובורן.
    אני עוד לא בקיאה בנושא, אז אשמח להסבר של היתרונות של סלקל מול כסא בטיחות - בעיקר מבחינה בטיחותית וכספית.
    אנו מוכנים להשקיע בכסא יקר שיהיה בטיחותי ויחזיק לאורך זמן.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לכסא בטיחות לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    09/04/2019

שלום דנה,

היתרונות בסל קל, לדעתי זווית שכיבה עדיפה לתינוק. אפשרות לניוד מהרכב (לרוב כולל גם חיבור לעגלה) וגם להעביר מרכב לרכב.
    היתרון הגדול של כיסא הוא החיסכון הכספי.
    ההמלצה שלי היא גם אם רוכשים סלקל לרכוש כיסא יקר ובטיחותי כך שאני לא רואה יתרון כלכלי ברכישת סלקל ורכישת כיסא זול לאחר מכן.

ההמלצה לסלקל מאוד תלויה אם יש רצון לחברו לעגלה.
    ההמלצה שלי לכיסא היא אחת, צ'יקו נקסטפיט, מעבר לדירוג בטיחותי מקסילמלי, לדעתי הכסיא הכי נוח לתינוק, בעיקר בחודשים הראשונים כאשר חוגרים כנגד הכיוון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לסלקל

דנה
    10/04/2019

תודה רבה על התשובה..
    הבנתי שיתרון של סלקל שמתחבר לרכב הוא שניתן להוציא אותו יחד עם התינוק , ולאפשר לתינוק להמשיך לישון.
    יש סלקל כזה שהוא בטיחותי ונוח באותה מידה?
    אין לי צורך בחיבור לעגלה, רק חיבור ופריקה מהאוטו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    11/04/2019

שלום דנה,

במקרה הזה הכי הייתי ממליץ על צ'יקו קייפיט 30, במחירו הוא כולל בסיס כך שהשליפה וההכנסה לרכב לוקחים כשניה ובנוסף, מצטמצם הסיכוי לטעויות אנוש בהתקנה. המחיר שלו יחסית זול בעיקר שלוקחים בחשבון את הבסיס. ברמה הבטיחותית הוא מדורג עם דירוג בטיחותי מקסימלי.
    החיסרון היחיד והגדול שלו הוא אי האפשרות לחבר לאף עגלה (כאשר מבחינתכם זה לא חיסרון).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו