מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון קל גיל חמישה חודשיםשיר טל10/04/2019
היי קובי, אשמח לעזרתך..
יש לי תינוקת בת 5 חודשים, בבית יש לנו את הארמדילו פחים ומאוד מרוצים ממנה ומהטיולון שלה (גרים בקיבוץ)
אנחנו טסים לחול בקרוב וחשבתי לקנות בנוסף עוד טיולון קל שישמש אותנו (אני גם חוששת שיהרס הטיולון הקיים בטיסה וגם חושבת שיהיה יותר נוח עם אחד קליל יותר)
התלבטות שלי היא בין טיולון איזי ווקר ומאמ תיקתק (יודעת שלשניהם החיסרון בגיל כזה הוא חד כיווני אבל זה לא יהיה טיולון עיקרי)
מה שכן מטריד אותי זה האם מבחינת יציבות יש נזק לשים בטיולונים מהסוג הזה בגיל כזה, כשניסינו בחנות היא נראתה די נינוחה.
האם לדעתך עדיף לקנות ואיזה? או האם לחכות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר11/04/2019שלום שיר,
אין בעיה מבחינת הזווית והנוחות של התינוקות בטיולון. כן הייתי ממליץ רק להוסיף מזרן איכותי כמו הקומפי קוש.
מבחינת ניוד, לדעתי שניהם יהיו פחות נוחים בדרכים של קיבוץ מהארמדילו. כל עוד זה טיולון שהוא משני אז פחות קריטי העניין הדו כיווני לדעתי למרות שהוא חשוב אז עד גיל שנה ההמלצה שלי שיהיה משני ביותר.
הטיקטק נוח יותר לשינוי מצבים וקיפול. הווקר מציע גגון טוב יותר ולדעתי יכולת ניוד מעט טובה יותר.
לתנאים שציינת הייתי ממליץ לבדוק את סייבקס איזי S פלוס שיש לו גלגלים מעולים כולל מערכת קפיצים מעולה לדרכים משובשות. הוא קל, בעל גגון ענק, נוח לקיפול, קומפקטי (אני לא בטוח שמאושר לעליה למטוס יחד איתכם, זה תלוי בחברת התעופה אבל אין בעיה שישלח יחד עם המזוודות בעליה לטיסה ותקבלו בירידה, כך שאיני רואה בזה חיסרון גדול). עוד חיסרון שלו, הרצועות תפורות לבד כך שאין הרבה מזרנים שתוכלו לחבר עליו. כמוכן הוא יקר יותר מהשניים שציינת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEezy S+
הילה13/04/2019בקשר לרצועות שתפורות לבד - זה אומר שאי אפשר להוסיף לטיולון Eezy S מזרן קומפי קוש? יש לנו אותו בעגלה והוא שידרוג רציני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר14/04/2019שלום שיר,
אכן כך. רק מזרן או ריפודית שיש להם פתח שנפתח עם סקוצים לאורך יתאים, אני לא מכיר כאלו בארץ. אנסה לבדוק פיזית בחנות בימים הקרובים ואעדכן אם יש לכך פתרון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר17/04/2019שלום שיר,
בדקתי ומצאתי שאפשר לחבר גם קומפי קוש לטיולון.
אפשר לפרק את הרצועות, קצת מסורבל ביחס לטיולונים אחרים אבל אפשרי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העדכון!
הילה17/04/2019חבל שאפשר לראות אותו רק ב-3 חנויות בארץ כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר19/04/2019שלום הילה,
מהיכן את?
לדעתי יש ביותר מ- 3 חנויות. במרכז ראיתי ב- 3 ולדעתי יש בירכא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגבעתיים
הילה19/04/2019הסתכלתי באתר של היבואן וכתוב שזמין בראשון לציון, ירושלים ובניו בורן בבני ברק (עמוק בתוך בני ברק). ראית בעוד מקום? אולי קרוב לחנויות ברמת גן?
תשובה
קובי סופר21/04/2019שלום הילה,
בבני ברק זה לא כזה עמוק זה בניו בורן ודי קרוב לכביש גהה.
יש במקס בייבי בצומת ירקונים שזו יחסית צומת נגישה.
וראיתי גם בצפון מה שפחות רלוונטי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)