בחירת עגלה לילד ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה לילד ראשון
    מרווה
    19/04/2019

שלום קובי,
    אני כבר מיואשת מרוב שבדקתי עגלות. אני מתכננת לקנות עגלה לילד ראשון שיהיה לנו בעזרת השם. אני מתכננת שהעגלה גם תשמש אותי בהריונות הבאים.
    אני פיזית קטנה ונמוכה, מחפשת משהו קל (מבחינת משקל) וקומפקטי.
    אני גרה בעיר, בבית פרטי קומה ראשונה. אני מתניידת ברכב ולא מתכוונת להשתמש בתחבורה ציבורית עם העגלה בכלל. (בחול יכול להיות).
    מאוד חשובה לי נוחות ובטיחות התינוק שלי, וגם תפעול העגלה ושלא תתפוס הרבה מקום ברכב(יש לי רכב די קטן, סוזוקי אלטו)
    מה הייתה ממליץ לי?
    האם הייתה מציע לי לקנות סייבקס מיוס למרות המחיר שלה?
    או סולה 2 או גואי כרום?
    (סולה 2 לאחר חקירות רבות ראיתי שהיא ממש סבבה אך הקיפול שלה רחב ותופס מקום)
    (ירדתי מדגם הסייבקס איריס בגלל השקע שיש בטיולון)
    אשמח לעוד המלצות על עגלות!
    תקציב: 2500-3000

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה לילד ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2019

שלום מרווה,

אכן הסולה טיפה חורגת מהדרישות בגלל הקיפול והמשקל שהוא בהחלט סביר אך המיוס לדוגמא קלה ממנה בקילו וחצי שזה יכול להיות משמעותי לך והקיפול קטן בכ- 30% שוב לך יכול להיות משמעותי. בסגנון של המיוס הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר ששוקלת כמו המיוס, יותר קטנה ממנה בקיפול וניתנת לקיפול עם הטיולון לכל כיוון אליו הוא פונה, במיוס לא ניתן לקפל עם הטיולון עם הוא פונה אלייך רק כשהוא פונה לכיוון הנסיעה. היא גם זולה מהמיוס ונכנסת לתקציב.
    לגבי הכרום, היא בדיוק כמו הסולה מבחינת גודל קיפול ומשקל.
    יש גם את הארמדילו פליפ XT שדומה למיוס או לטייגר ברעיון אך כבדה מהם ואף מהסולה.
    באזור ה- 2000 יש את ספורטליין סיילו שעונה לדרישות אך לדעתי פחות טובה מהטייגר או המיוס אבל זולה מהן באופן משמעותי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו