2 התלבטויות - 1. עגלה. 2. כיסא בטיחות לעומת סלקל.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• 2 התלבטויות - 1. עגלה. 2. כיסא בטיחות לעומת סלקל.
    שירה
    22/04/2019

שלום!
    קודם כל, תודה על הפורום שמספק המון מידע.
    אנחנו לפני לידה ראשונה ומתלבטים לגבי שני נושאים:
    1. עגלה - אני די נמוכה וקטנה ולכן חשוב לי שהעגלה תהיה יחסית קלה, קטנה ונוחה לקיפול. בנוסף, חשובה לנו כמובן הבטיחות, הבריאות והנוחות לקטן. מבחינת מחיר, אנחנו נשמח לכוון עד 2,5000+-
    אחרי בירור ראשוני הגענו ל- 2 עגלות: איגל אונו וספורטליין סיילו. מה דעתך עליהן? מי עדיפה והאם יש דגם אחר שהיית ממליץ עליו?
    שתיהן נשמעות לנו טובות, אך קצת מטריד אותי שהן יחסית חדשות ומשווקות בערך רק בארץ..
    2. סוגיית סלקל / כיסא בטיחות - הכי חשובה לנו בטיחות הילד. מצד אחד, הבנו שיש כיסאות בטיחות שמתאימים מגיל לידה ועומדים בתקנים. מצד שני, הבנו שכשהם קטנים הסלקל יותר בטיחותי, עד גיל שנה+-. מה עמדתך בעניין?
    בנוסף, הוצע לנו כחלק מאיזושהי חבילה לרכוש סלקל של אווניוט קיט (אם אינני טועה מדובר בדגם הכי חדיש). האם אתה מכיר את הסלקל וממליץ עליו?
    תודה רבה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/04/2019

שלום שירה,

1. שתי העגלות טובות, לדעתי הסיילו יותר מוצלחת. יותר עדיפה משתיהן לדעתי היא הבייבי בוס טייגר (שאני משווק), היא מגיעה מאותו מפעל של האיגל אך בפיתוח שלי דאגתי לגלגלים הרבה יותר איכותיים וטיולון שכולו יצוק מפלסטיק בניגוד לשני העגלות שציינת שזה לדעתי חסרונן הגדול, בשתיהן אין זווית ישיבה נוחה לדעתי ובאיגל גם השכיבה לא הכי נוחה לדעתי. אם זה רק בין האיגל לסיילו אז הסיילו יותר מתקדמת לדעתי.

2. לגבי סלקל, האווניוט סלקל טוב, לדעתי ג'ואי איי ג'ם עדיף עליו אך יותר יקר. גם סייבקס יהיו טובים אך הם לא מתחברים לא לאיגל ולא לטייגר.
    לסלקל אין שום יתרון בטיחותי על כיסא, 2 היתרונות הגדולים שלו על כיסא הם נוחות טיפה עדיפה לתינוק (אם רוכשים צ'יקו נקסטפיט כמעט ולא יהיה הבדל) והאפשרות לשלוף מהרכב יחד עם התינוק, לחבר לעגלה או לסחוב ידנית מבלי להעיר את התינוק באם נרדם בנסיעה (דבר שקורה הרבה). היתרון הגדול של הכיסא הוא החיסכון ברכישת הסלקל, בכל מקרה נאלץ לרכוש כיסא כך שאם התחלנו מלידה חסכנו רכישת סלקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו