מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות משולב לילד שנידניאל30/04/2019
היי קובי,
ילד חדש נוסף למשפחה בשעה טובה, והראשון בן שנה ושמונה חודשים.
לילד הראשון קנינו צ'יקו נקסטפיט שהוא מעולה!
חשבנו לילד השני להעביר את הצ'יקו, ולילד הראשון לקנות כבר כיסא שיתאים לעוד כמה שנים ויחסוך מאיתנו התעסקות נוספת עם זה בזמן הקרוב.
חשבנו לקנות Graco 4ever extend2fit
1. מה דעתך על הגראקו?
2. האם לדעתך השיקול שלנו נכון, או שיש בידך הצעה לתת לנו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר30/04/2019שלום דניאל,
השיקול נכון למרות שאני הייתי ממליץ יותר ללכת על בוסטר רצועות כמו הנאוטילוס של גרקו ולא הפוראבר. הוא יותר צר מה שיקל בהכנסת 2 כיסאות ובעתיד 3 אם יהיה צורך. רמת הבטיחות די זהה, הוא זול משמעותית אבל השיקול נכון, הייתי מעביר את הצ'יקו לתינוק.
הפוראבר כיסא מצוין אך לדעתי מיותר לגילאים של מעל שנה וחצי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציה נוספת שראיתי
דניאל30/04/2019היי קובי,
הייתי בחנות וראיתי את הנאוטילוס במקרה, וקצת התאכזבתי מהאיזופיקס שלו.
לעומת זאת הראו לי בחנות את הצ׳יקו מייפיט שעשה רושם טוב, גם מבחינת האיזופיקס שזה לנקסטפיט, וגם מבחינת הבידוק לחגורה בשלב מאוחר יותר.
אתה ממליץ עליו? או אופציה נוספת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר02/05/2019שלום דניאל,
לדעתי המייפיט מתקדם בהרבה ולדעתי גם יהיה יותר נוח לתינוקות. מכיוון שלא פורסמו לגביו מבחנים קשה לי להמליץ עליו. אם אין לחץ של זמן אז צריך להגיע בחודשים הקרובים נאוטילוס עם שיטת חגירה כמו בברייטקס קליק טייט, הוא קיבל את דירוג הבטיחות הגבוהה ביותר במבחנים האחרונים, לצערי אין צפי מדויק מתי יגיע עקב ביקוש גבוהה בארה"ב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
דניאל02/05/2019היי קובי,
יש לנו משהו כמו חודש אז אני לא חושב שהנאוטילוס החדש רלוונטי. הכיוון הוא כרגע הצ'יקו מייפיט.
מה לגבי ברייטקס פרונטייר? יש לו קליקטייט, השאלה אם הוא מתאים לגיל שנה ותשעה חודשים? אם כן, האם הוא מתאים יותר משני האופציות שהזכרתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר05/05/2019שלום דניאל,
הברייטקס מתאים, לדעתי הצ'יקו יותר מתאים מבחינת הגיל והנוחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)