התייעצות על סוגי טיולונים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות על סוגי טיולונים
    רוחמה
    07/05/2019

מחפשת עגלת טיולון שהיא דו כיוונית, עגלה קלה, עם קיפול קל, ניידות טובה, לא גבוהה כי אני נמוכה,
    אשמח לעצות.
    תודה
    רוחמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    07/05/2019

שלום רוחמה,

הטיולונים בשוק הם חד כיווניים. ישנן עגלות רבות עם טיולון דו כיווני אך רובן נמכר עם אמבטיה וגם אלו שלא יקרות מאוד. כמוכן הן כבדות מטיולון ממוצע.
    אם תגדירי תקציב אוכל להמליץ על עגלות שיתאמו את הצרכים עד כמה שניתן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

רוחמה
    07/05/2019

כרגע התקציב די גמיש.. נכון לעכשיו אני לא מעוניינת לקנות אמבטיה אבל כן רוצה טיולון שיהיה לו מתאם לאמבטיה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    08/05/2019

שלום רוחמה,

המומלצות לדעתי הן: בוגבו בי 5 שנמכרת ללא אמבטיה, סייבקס מיוס שלדעתי נמכרת רק עם אמבטיה אבל צריך לבדוק מול החנויות ובייבי בוס טייגר שנמכרת רק עם אמבטיה אבל זולה יותר מהבי ללא אמבטיה.
    המיוס והטייגר שוקלות 8.6 ק"ג והבי מגרדת את ה10 ק"ג.
    הן יחסית קלות לעגלות בעלות טיולון דו כיווני. הן נוחות לניוד, סופר נוחות בקיפול וגם יחסית קומפקטיות.
    אפשר גם לבדוק את הבייבי ג'וגר סיטי תור דלוקס שתהיה יחסית זולה ללא אמבטיה (יחד עם היא די במחיר של הטייגר). לדעתי היא לא נוחה לניוד בגלל גלגלים קטנים והכי פחות מומלצת מה-4.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחירי טיולונים..

רוחמה
    08/05/2019

שלום,
    הייתי שמחה לשמוע על טיולונים יותר זולים..אם יש כאלה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/05/2019

שלום רוחמה,

עניתי לך בפוסט אחר אבל בהקשר לטיולון דו כיווני זול, הכי זול זה גרקו איבו שאני לא יודע אם עדיין נמכר, אני פחות ממליץ עליו כי זו יותר עגלה מאשר טיולון והקיפול גדול יחסית.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו