איזו עגלה הכי נוחה קלה ואיכותית?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזו עגלה הכי נוחה קלה ואיכותית?
    מיכל
    08/05/2019

שלום,
    אני עם בעיות גב ומעדיפה שהעגלה תהיה כמה שיותר נוחה, קלה וכמובן מטיבה ביותר לתינוק..
    אשמח אם תעשה לי קצת סדר- מה חשוב ומה פחות ואיזו עגלה מומלצת...ממה שאני קוראת כאן האם הבייבי בוס טייגר העדיפה ביותר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    10/05/2019

שלום מיכל,

ראשית חשוב מאוד לקחת בחשבון שברוב המקרים ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה להורה משמע: יותר קלה, יותר קומפקטי וכו' כך זה בא על חשבון התינוק לדעתי. לדוגמא יש המון שקונים את היויו ניו בורן שהיא הכי קלה אבל לא מקבלים אמבטיה רצינית לדעתי, הטיולון חד כיווני ללא שכיבה מלאה, ללא מדרך רגליים מתכוונן, צר יחסית וחד כיווני. גם הגגון קטן וכך גם הגלגלים, שינוי המצבים עם שרוך שלדעי זהו מנגנון לא נוח.

הטייגר שוקלת 2.8 ק"ג יותר ומשקלה הכולל הוא 8.6 ק"ג שלדעתי זה נחשב קל וכבר מקבלים אמבטיה יותר רצינית ומרווחת, טיולון דו כיווני עם שכיבה וישיבה מלאים, תמיכת גב קשיחה , מדרך רגליים מתכוונן, שינוי מצבים עם לחצן, ידית מתכווננת, גלגלים גדולים יותר והיא גם גבוהה יותר להורה שזה מעולה למי שסובל מהגב. הקיפול מאוד נוח. לדעתי היא עונה מעולה לדרישות.
    עוד עגלות לבדוק: סייבקס מיוס, שוקלת כמו הטייגר אך הגלגלים קטנים יותר, הידית לא מתכווננת בגובה והטיולון מגיע עם תמיכת גב מרשת ולא פלסטיק שלדעתי זה פחות נוח.
    בוגבו בי, שוקלת טיפה יותר מהטייגר והמיוס, החסרונות בהשוואה לטייגר זה מחיר ואמבטיה יותר פשוטה.
    אבל אלו ה-3 שעונות הכי טוב לדרישות שלך.

אם היינו עולים במשקלים אז היינו מקבלים עגלות עוד יותר מרווחות עם אמבטיה וטיולון גבוהים יותר וגם גלגלים יותר גדולים (שזה יתרון רק למי שמטייל מעבר לדרכים עירוניות). אז כמובן הקיפול גדול יותר והטיפוס במשקל יהיה כעוד 3 ק"ג מעל הטייגר או המיוס. חשוב לציין שהטייגר והמיוס מאוד מרווחות ביחס למשקל שזה הישג הנדסי גדול לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו