עגלות פג /אפבייבי / מאמס&פאפס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלות פג /אפבייבי / מאמס&פאפס
    ספיר אברהמי
    14/05/2019

היי! (:

אני מתלבטת לגבי 3 סוגים של עגלות:
    1. פג פרגו דגם ypsi
    2. מאמס&פאפס דגם ארמדילו xtl3(חסרון שראיתי-נותנים רק שנה אחריות. האם זה מעיד על איכות המוצר?)
    3. appababy דגם ויסטה (יתרונות שראיתי- ניתן להתקין עליו מתאם ולהרכיב עליו 2 תינוקות חסרון- קיים רק בחנות אחת בארץ. האם כדאי להביא מחול?)

אודה לעזרתך(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/05/2019

שלום ספיר,

1. אני פחות ממליץ, דגמי הבוק עם שדרוג לשלדת S עדיפים לדעתי. המושב לא נשכב למצב שטוח ביפסי ולכן לא ניתן לחתל או להשכיב על בטן, גם לא לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה אם נרצה.

2. לדעתי הפג עדיפה (הבוק), הן שוקלות כמעט אותו דבר כיום והפג נוחה יותר בניוד ומרווחת יותר לתינוק, טיפה יותר גדולה בקיפול אך לדעתי זה לא כלכך קריטי

3. אני פחות ממליץ על אפפה בייבי מאותה הסיבה שאני לא ממליץ על היפסי, בגלל המושב טיולון. כמוכן חיבור מושב נוסף זה גימיק לדעתי מכיוון שזה לא נוח לתינוק הגדול. כמוכן שאין יבוא סדיר לארץ זה בעייתי מבחינת שירות ואחריות!
    הייתי ממליץ על איי.בי.סי דיזיין סלסה 2019, עגלה די זהה שמציעה טיולון הרבה יותר טוב לדעתי עם שכיבה מלאה, יותר קלה, יותר צרה ברוחב הגלגלים, לדעתי בדים טובים יותר, אמנם אין אופציה לחבר עוד מושב אך כפי שציינתי לדעתי זה גימיק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו