עגלה התלבטות בין דגמים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה התלבטות בין דגמים
    אביעד
    16/05/2019

שלום,

מתלבטים בין עגלות.
    רוצים עגלה שתהיה: אמינה, קלה לניוד, יציבה, אמבטיה לא צרה, מתקפלת בקלות, לא תופסת הרבה מקום בקיפול, ולא כבדה.

יודעים שלא ניתן להשיג הכל מחפשים פשרה אידאלית.

כרגע מתלבטים בין הדגמים:
    ג'וי כרום
    ארמדילו פליפ xt
    ופג פרגו בוק 51

מה יענה הכי טוב לדרישות, ואם יש משהו דומה נשמח לדעת. והאם ההבדלים בין העגלות שווים את ההפרש במחיר

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה התלבטות בין דגמים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    17/05/2019

שלום אביעד,

כיום הפליפ שוקלת כמו הפג ולכן ההמלצה שלי היא לכיוון הפג כי שם יש ערך מוסף של אמבטיה מרווחת יותר ונוחות ניוד עדיפה לדעתי.
    הכרום הרבה יותר בסיסית משתיהן ולדעתי איכות החומרים והבניה פחות טובים אבל היא זולה משמעותית ולכן, כל עוד אין בעיית תקציב אני ממליץ יותר על הפג או הפליפ.
    אם המשקל של הפג וגודל הקיפול לא מרתיעים אתכם הייתי בודק גם את הסלסה של איי.בי.סי שעונה טוב לדרישות.

אם רוצים קל משמעותית ומוכנים להתפשר מעט על הרוחב אז הייתי ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר שעונה היטב לרוב הדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור לגבי הדגמים של פג פרגו בוק

אביעד
    19/05/2019

שלום

תודה על תשובתך, האם תוכל להרחיב ולהסביר על ההבדלים בין דגמי הפג פרגו בוק,
    ראיתי הרבה וריאציות של הדגם הזה ולא הבנתי לגמרי את ההבדלים יש 51 או בלי
    יש S או בלי
    יש פופ אפ וללא
    יש כל מיני דגמים וקומבינציות כמו עלית, לוקס, קלאס
    יש פלוס וללא פלוס
    מה ההבדלים בין הדגמים ומה מומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/05/2019

שלום אביעד,

אכן יש המון דגמים בתכלס למעט הפופאפ בכל הדגמים השוני הוא רמות גימור, בדים ועיצובים כלומר, בחלק הטכני אין הבדל. בפופאפ מקבלים אמבטיה קלה יותר בקילו אשר ניתנת לקיפול לאחסון נח יותר בגמר השימוש. לכן ההמלצה שלי ללכת על הגירסא הזולה ביותר או על הפופאפ אם לתחושתכם היתרונות של האמבטיה מצדיקים את תוספת המחיר. מה שכן שימו לב לרכוש את הדגמים עם טיולון הפופאפ ולא טיולון האיזי דרייב.

S51 לדעתי לא משנה איזו גירסא תרכשו מומלץ ביותר לשדרג את השלדה לS51. השילדה עדיפה בהרבה לדעתי ושווה את תוספת המחיר לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו