מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה לילד ראשון- בירורמור18/05/2019
היי קובי,
מחפשים המלצות לעגלה קלה (זה הכי חשוב) ונוחה לתינוק כמובן. משולבת עגלה+טיולון שני כיוונים, מתקפלת ביד אחת.
אנחנו מתניידים המון באוטובוסים אז חשוב שיהיה נוח לעלות איתה לאוטובוס עירוני (גלגלים גדולים) וגם לקפל אותה בצורה נוחה אם נוסעים באוטובוס בין עירוני וצריך להכניס אותה לתא מטען.
שיהיה נוח לעלות/לרדת מדרגות, סל בגודל סביר ומעלה.
אני נמוכה ובעלי גבוה, אז משהו בין לבין מבחינת גובה ;-)
ותקציב לא גבוה מדי...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/05/2019
עניתי לך אך הפוסט נמחק. יש להתשתדל לשאול פעם אחת את אותה השאלה.
ההמלצה שלי היא לבייבי בוס טייגר, היחידה לדעתי מהקלות בעלות קיפול נוח ביד אחת וקומפקטי עם גלגלים יחסית גדולים.
היא עונה מעולה לדרישות שלך וגם יחסית מרווחת לעומת עגלות דומות. יש גם ידית מתכווננת כך שזה מעולה להורים בעלי גבהים שונים. הסל גדול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי עגלך מאמס&פאפס?
מור20/05/2019מתאימה לדרישות? אתה ממליץ על דגם מסוים?
אנחנו קצת חוששים לקנות טייגר כיוון שהיא חדשה בשוק יחסית.
המון המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר21/05/2019שלום מור,
יש למותג 4 דגמים:
1. אוקרו, מאוד כבדה שוקלת כ- 13 ק"ג, הקיפול קטן, גלגלים גדולים והקיפול נח ומכונס כלפי פנים. לדעתי המשקל מאוד בעייתי לתחבורה ציבורית.
2. פליפ XT, כמו האוקרו רק עם גלגלים יותר קטנים, נותנת את כל היתרונות שציינתי בבייבי בוס רק ששוקלת כ-3 ק"ג יותר ממנה. לדעתי טיפה פחות נוחה לניוד והאמבטיה והטיולון טיפה יותר צרים. לדעתי מכל דגמי החברה היא הכי מתאימה לדרישות.
3-4. אורבו וסולה, האורבו 9.5 ק"ג והסולה 10 ק"ג. שתיהן גודלות בקיפול, מצריכות 2 ידיים והבד של המושב נשאר יחסית חשוף בגמר הקיפול. הסולה נוחה יותר לניוד לדעתי ועדיפה מבין השתיים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

