מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בקשר לקניית עגלהנוני23/05/2019
שלום קובי,
מתלבטת לגבי קניית עגלה. השיקולים:
1. המחיר לא מהווה שיקול.
2. אתנייד יחסית הרבה עם האוטו
3. קלות הקיפול חשובה מאוד. שיהיה מהיר ולא מסורבל
4. משקל נמוך (אמנם ההרמה היא לכמה שניות בבגז׳ אבל
בכל זאת אעדיף משקל קל).
5. אני גרה בקיבוץ. אין כאן הרבה תנאי ״שטח״ אבל בכל זאת
זה לא רק התניידות עירונית.
6. מצאה חן בעיני הבי 5. הבעיה- בפעמיים שהייתי בחנויות
המוכרות לא כל כך הסתדרו עם הקיפול שלה... וגם לי זה לא היה הכי
נח (למשל הקיפול של ארמדילו xt3) היה לי קל (אך השילדה כבדה).
בנוסף- אלד ביולי ובהתחלה פחות אתנייד. האמבטיה של הבי
קטנה ואני תוהה אם עד שתיהפך למשמעותית היא תישאר רלבנטית.
7. שיקול שנראה לי חשוב יותר מבחינת הפרמטרים שהזכרתי (קיפול. משקל)
הוא שהטיולון יהיה נח כי זה ליותר זמן מהאמבטיה
8. אם תוכל גם להתייחס לעגלה באמפריידר. בחנות הייתה נראית לי
עונה לצרכים שלי אבל לא מצאתי עליה שום ביקורת.
בקיצור- לאור הנ״ל מה מומלץ לי לקנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר23/05/2019שלום נוני,
לגבי הבי, צחקתי קצת בקול כי היא סופר קלה לקיפול! אם היית לידי והייתי צריך ללמד אותך לקפלה היית לומדת תוך חצי דקה והיה לוקח לך 5 שניות לקפלה!
למה המוכרים מסתבכים? כי הם לא רוצים שתקני בי מכיוון שיש עליה 20% הנחה בחנויות וזה לא כלכלי להם למכור לך בי!
סה"כ היא עונה לדרישות שלך. האמבטיה זה החיסרון העצום שלה אבל הטיולון טוב לשימוש גם מגיל לידה. הבי קלה יותר מהארמדילו בכ- 2 ק"ג כך שלדרישת המשקל הקל הבי הרבה יותר מתאימה. על באמפריידר איני ממליץ כי הטיולון שלה חד כיווני. לדעתי ולפי מחקרים מומלץ שהתינוק יהיה מול ההורה עד גיל שנה +. כמוכן שינוי המצבים בה עם שרוך עוד נתון שאני פחות אוהב.
הייתי ממליץ לך לבדוק את בייבי בוס טייגר שלדעתי עונה באופן מעולה לכל הדרישות: קלה (קילו פחות מהבי), נוחה לניוד גם בדרך שאינה עירונית ויותר מהבי לדעתי, זה בגלל גלגלים גדולים ואיכותיים יותר, קיפול נוח ביד אחת (לדעתי טיפה יותר נוחה מהבי). האמבטיה גדולה יותר משל הבי והטיולון מעט מרווח יותר.
היא גם זולה מהבי למרות שלדרישות שלך זה לא שיקול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להמלצתך
נוני27/05/2019תודה על ההמלצה. מנסה לראות את הבייביבוס טייגר וכנראה שלא
נמכר בדרום... ידוע על מקום דרומי (קו באר שבע אשקלון לערך) שניתן
לראות את העגלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/05/2019שלום נוני,
יש באשדוד: בייבי לאב ושלבים.
יש בנתיבות בצ'וצ'ונים.
אם מגיעים למרכז אפשר ליצור מולי קשר דרך דף הפייסבוק של בייבי בוס ואוכל לכוון לחנויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)