מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות לילדה - דחוףעדי26/05/2019
שלום קובי, קודם כל חשוב לי להגיד שקנינו בהמלצתך עגלה ואנחנו מאוד מרוצים. תודה רבה.
כעת אנו מעוניינים לקנות כסא בטיחות. הילדה בת שנה וחודשיים עד כה בסלקל. כעת ההתלבטות היא לגבי הכסא. אנחנו מחפשים בראש ובראשונה בטיחות גבוהה ולאחר מכן בעיקר פרקטיות- הכסא יעבור בין 2 רכבים נכון לכרגע לכן זה כל-כך חשוב. חשבנו על הצ׳יקו החדשים אבל הם מאוד כבדים ואנחנו חוששים שיהיה לנו קשה להעביר אותם מרכב איד לשני. תוכל להמליץ לנו על כסא בבקשה?
בנוסף- האם עדיף לדעתך לקנות שני כסאות? להשקיע בכסא אחד איכותי?
תודה רבה מראש, עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר27/05/2019שלום עדי,
ראשית ההמלצה שלי לרכוש 2 כיסאות. א. רוב הכיסאות כבדים ואלו שלו יהיו מאוד בסיסיים. ב. יתכן ורכישת 2 כיסאות תגרור הנחה למרות שכעת יש הנחות מטורפות על כל הכיסאות.
ההמלצה שלי היא על דגמי הנקסטפיט, לדעתי מעבר לרמת בטיחות גבוהה הם מציעים את הנוחות הטובה ביותר לתינוק וגם מחירם יחסית סביר.
ככיסא שני ההמלצה שלי לקוסקו סנרה אשר לא יקר וברמת בטיחות גבוהה.
ההמלצה כן להשקיע בכיסא אחד איכותי וברכב שבו הנסיעות קצרות הסנרה בהחלט יספק את העבודה, אם רוצים משהו נוח ממנו ומוכנים למתוח את התקציב אז אפשר לשקול את אוונפלו טריומף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקסטפיט
עדי27/05/2019תודה על התשובה. בדגמי הנקסטפיט יש לך המלצה לאחד ספציפי? ראיתי שיש IC, זיפ, מקס. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם. יש לנו הנחה באחת החנויות שברשותה דגם זיפ בלבד. האם שווה לדעתך?
בנוסף, אני לעיתים מרגישה שרכישת כסא פשוט אחת ואפילו בשביל נסיעות קצרות זה בעצם להגיד שיש פחות הגנה ובטיחות בנסיעות האלו. וזה מדאיג אותי. אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/05/2019שלום עדי,
כפי שציינתי יש כרגע הנחות בכל החנויות אז לא חובה להתקבע על אחת אלא לעשות סקר.
בגדול יש את הIX, זיפ וזיפ מקס. הזיפ והזיפ מקס נותנים אפשרות להוריד את הריפוד לכביסה בקלות בעזרת רוכסן בעוד בIX יהיה צורך בפירוק הכיסא מהרכב והתעסקות קלה עם ברגים. המקס נותן מושב ארוך יותר, יש לזה רק יתרון אחד והוא אם אתם רוצים לחגור את הכיסא כנגד הכיוון עד גיל שנתיים, אז יהיה יותר נוח לתינוק. אם לא אז השיקול שלכם אם היתרון של הוצאת הריפוד בזיפ שווה לכם את ההפרש.
אין פשרה אמיתית או רצינית בבטיחות בכיסא הסנרה אלא רק בנוחות. אם זה לנסיעות קצרות אז זה ממש לא קריטי לדעתי. אם כן חשובים הנוחות והגנת הראש אז יש את הטריומף או גרקו סייז פור מי. הם עולים פי 2 מהקוסקו אבל עדיין פחות מ-1000 ש"ח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
עדי27/05/2019בדקנו היום את כסאות גרקו. האם יש לך המלצה לאחד מהם ספציפית? בחנות המליצו לנו על האקסטנדט טו פיט בעוד שהבנתי שסייז פור מי עבר יותר בהצלחה את מבחני הבטיחות.
נודה להמלצתך (רק אזכיר שלנו חשוב בטיחות ופרקטיות). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהמשך להמשך (סליחה)
עדי28/05/2019נשמח לשמוע את דעתך גם לגבי אוונפלו דגם sureride. הבנתי שקיבל ציון גבוה בבטיחות והוא בעל משקל קל. תודה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר28/05/2019שלום עדי,
היתרון של האקסטנד הוא בדיוק כמו בצ'יקו זיפ מקס, אם יש לכם רצון שהכיסא יהיה נגד הכיוון עד גיל שנתיים זה בעיקר היתרון שלו. אם זה לא קריטי אז ההמלצה שלי היא לסייז.
השור רייד מאוד בסיסי כמו הסנרה פחות או יותר. אני ממליץ עליו ככיסא שני ולא ככיסא הראשי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)