מזרון איירפלאו ויסקו של בייבי כל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרון איירפלאו ויסקו של בייבי כל
    רועי
    28/05/2019

שלום קובי, תודה על כל העזרה ושיתוף הידע, אשמח לשמוע חוות דעת על המזרון, והאם מומלץ.
    ומה נחשב יותר איכותי, הוא או פנג של מנדלבוים.
    ואו אם יש מזרון אחר איכותי שאתה ממליץ.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2019

שלום רועי,

אני לא מכיר את דגמי בייבי כל, ממליץ לבדוק ראשית מול מכון התקנים ולוודא שיש תו תקן בתוקף לדגם!
    לפנג מנדלבאום בדרך כלל יש תו תקן בתוקף אך אני תמיד ממליץ לוודא, לדעתי עדיף לרכוש את הדגם שלהם בגלל שמדובר בחברה מוכרת.

ההמלצות שלי הן לבייביטק מולטיפלואו או אימג'ן 360 שנמכר רק בשילב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן מולטיפלואו או אימגן

רועי
    29/05/2019

תודה קובי, הבנתי שבשנה הראשונה מומלץ שהתינוק ישן על צד קשיח (מקטין את הסיכוי למוות בעריסה) האם המזרנים שעליהם המלצת מספיק קשיחים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/05/2019

שלום רועי,

לא וזה היתרון הענק שלהם. לדעתי צד קשיח לא נוח לתינוקות. במזרנים האלו יש מעבר אוויר חופשי ולכן אין צורך בצד קשיח, הצד הקשיח נועד למנוע שקיעת ראש במזרן אם התינוקות על הבטן ובכך מונעים מצב של חנק. במזרן נושם, עקב מעבר האוויר אין סכנת חנק עם התינוקות על הבטן ויש מעבר חופשי של אוויר והרווח הוא מצע רך ולדעתי נח יותר לשינה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו