עגלה לקנייה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לקנייה ראשונה
    דליה
    11/06/2019

קובי שלום, בהתלבטות לקראת קניית עגלה ראשונה.
    אני קטנה ונמוכה ככה שהמשקל הוא פרמטר חשוב, אנחנו מתגוררים בקיבוץ ככה שמצד שני צריך גלגלים גדולות וחזקות. לגבי אחסון יש בגאז גדול, חשובה לי הנוחות לתינוק והניראות של העגלה, שהטיולון יהיה דו כיווני.
    כרגע ראיתי שתי עגלות שמצאו חן בעיניי, אך מתלבטת לגבי המשקל והגודל שלהם
    1) פג פרגו בוק
    2) סילבר קרוס וואיפר ופרימיום.
    מה דעתך על עגלות אלו והאם יש לך המלצות לעגלות נוספות שאולי קלות יותר?
    בנוסף עגלות אלו מגיעות עם סל קל כחלק מהחבילה, איך הסל קל של פג פרגו וסילבר קרוס מבחינת בטיחות ומשקל?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לקנייה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/06/2019

שלום דליה,

צריך לקחת בחשבון שכל עגלה עם עבירות טובה משמע גלגלים גדולים תגרור איתה משקל וגודל.

לגבי הפג, העבירות שלה סבירה ואין לה מערכת קפיצים טובה, אם משדרגים לשלדת S אז יהיה שיפור משמעותי בנושאים האלו. עדיין לגבי מושב זה תלוי עד כמה משובשת הדרך. היא מאוד מרווחת באמבטיה אבל בטיולון פחות. הסל ענקי, הקיפול נוח והתפעול פחות (יחסית מסורבל לחבר עליה את האמבטיה והטיולון). הסלקל שלהם מעולה מבחינה בטיחותית.

לגבי הסילבר קרוס, אני פחות ממליץ בגלל הטיולון, אין לו זווית שכיבה ישרה אלא רק בתנוחת עירסול, זה אומר שהוא מתאים רק מגיל חצי שנה, כמוכן האמבטיה שלה צרה ביחס לפג, העבירות שלה טובה משל הפג אך גם אצלה מערכת הקפיצים יחסית קשיחה. הסלקל שלהם ברמה נמוכה אך מתחברים סלקלים של סייבקס, ג'ואי או מקסי קוזי אשר מעולים.

הייתי ממליץ לבוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה, לדעתי הרבה יותר נוחה לניוד, יש לה את מערכת הקפיצים הכי טובה שיש לעגלות לפי דעתי, הטיולון בדגמי 2019 מגיע לשכיבה מלאה והאמבטיה ענקית. הטיולון גם מרווח יותר מהפג או הסילבר והיא גם מציעה את הגגונים הכי טובים. מבחינת משקל וגודל קיפול היא די זהה לפג ולסילבר.

אם קריטי נושא המשקל אפשר לבדוק את בייבי בוס טייגר, היא נוחה בניוד כמו הפג (לא מעבר) ולכן חשוב לדעת עד כמה משובשת הדרך. היתרון המשמעותי שלה הוא המשקל (כ-3 ק"ג פחות מכל העגלות שציינו). הקיפול וגודל הקיפול גם יותר נוחים מהעגלות שציינו. מהעגלות הקלות יש לה את יכולת הניוד הכי טובה גם לדרך משובשת (עד גבול מסוים) ולכן היא מומלצת אבל השאלה אם תתאים לתנאי הדרכים שלכם.

גם לטייגר וגם לסלסה מתחברים סקלים של ג'ואי ומקסי קוזי ולסלסה גם של סייבקס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו