התלבטות לגבי כסא בטיחות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי כסא בטיחות
    נוני
    12/06/2019

שלום קובי,
    מתלבטת לגבי כסא מגיל אפס.
    בכוונתי לשים אותו במושב הקדמי וכבר מגיל קטן מאוד ולכן זו דרישה חשובה.
    דרישה נוספת- שיהיה נח לתפעול.
    המליצו לי על הציקו נקסטפיט אבל הוא נראה לי כמו מפלצת גדולה
    שילד בן יומו ״הולך בה לאיבוד״ ולכן אשמח למשהו יותר קומפקטי גם אם תוצאות מבחני הריסוק וכו הם טיפה פחות מחמירים. כמו כן לא ממש עקרוני לי האם הכסא עד גיל 5 או 15...
    אגב, יש לנו 2 מכוניות וחשבנו על קניה של כסא וסלקל. העגלה היא בוגבו בי ואז אולי שווה לחשוב על סלקל מתאים לעגלה זו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי כסא בטיחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    12/06/2019

שלום נוני,

לגבי הנקסטפיט, זו ההמלצה שלי לכיסא מלידה, יש לו את זווית השכיבה הכי קרובה לסלקל ולכן לדעתי הוא הנוח ביותר לתינוקות. אין בעיה עם גודלו כי יש לו מקטינים לתינוקות.
    רוב הכיסאות מגיל לידה הם גדולים! הכי צר וטובה שאני ממליץ עליו זה גרקו סלים פיט שלדעתי כרגע חסר בארץ.
    בכל מקרה יש לקחת בחשבון שלשים כיסא בטיחות מקדימה ולא סלקל די סוגר את המראה הימנית של הרכב כך שלדעתי עדיף לשים מאחור, מה גם שסטטיסטית המושב ליד הנהג הוא המקום הכי פחות בטוח ברכב במקרה של תאונת צד.

לגבי סלקל, סלקלים של סייבקס מעולים ומתחברים לבי. הסלקל הכי מומלץ לדעתי הוא צ'יקו קייפיט שגם כולל בסיס במחירו, ניתן לחבר לבי אך יש לרכוש את המתאם מחו"ל/אמזון כי הוא לא נמכר בארץ בדרך כלל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו