מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בוגבו ANT כשיש כבר עגלה קומפקטיתבתיה14/06/2019
קובי שלום,
אשמח לקבל את חוות דעתך גם לאחר קריאת הפוסט המאלף.
אחותי צריכה ללדת לקראת אוקטובר..בטח עד אז האנט תגיע לארץ..
עכשיו לשאלה ההזויה - יש לה בוגבו בי 5 ששירתה אותה נאמנה.
היא גילתה את הטיולון הזה ורוצה עכשיו למכור את הבי ( ויש לה עריסה והכל !!)
היא לא ניידת, נוסעת הרבה בתחבורה ציבורית והיא חייבת עגלה צרה והיא אהבה שהטיולון הזה מאפשר פנים מול ההורה ומושב יציב ומתארך מה שאין ביויו וכל הטיולונים הצרים למיניהם.
כמו שאני מכירה את בוגבו המחיר של הטיולון לא יהיה כזה נמוך מהבי עם כל התוספות שלהם..אז לקנות בנוסף לא אופציה כלכלית שלטעמי גם לא הגיונית...
האם שווה לה לוותר על בי 5 בשביל האנט?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר14/06/2019שלום בתיה,
ראשית מדובר בעגלה סופר חדשה ולכן קשה לתת חוות דעת אמיתית. בטח ובטח כאשר עדיין לא נגעתי במוצר!
ההשקה באירופה וככל הנראה בארץ תהיה בספטמבר.
צריך לקחת בחשבון שהאנט אמורה להתחרות בבייבי זן יויו ולכן כמו היויו מדובר בעגלה פשוטה יותר בהשוואה לבי ובטיולון פרימיום.
הבי תהיה נוחה יותר לניוד, מרווחת יותר לתינוק (וידוע שדעתי היא שהבי לא מהמרווחות ביותר שיש), סל החפצים קטן יותר, מהתמונות והסרטונים ברשת לא ראיתי שיש גב יצוק כמו בבי, לכן התמיכה כנראה פנימית בתוך הבד, לדעתי פחות יעיל. כמובן החיסרון הגדול לדעתי הוא חוסר האמבטיה. בנוסף הקיפול, הבי מתקפלת הרבה יותר מהר עם פחות פעולות. קיפול האנט מצריך המון המון פעולות וכך גם הפתיחה, נראה לי אישית שלתחבורה ציבורית לא מדובר במוצר שיקל על החיים אלא אם קיפלנו טרם הגעת האוטובוס/רכבת. כמוכן לא ניתן לבצע ביד אחת, עם הבי עוד איכשהו זה אפשרי.
מבחינת המחיר, בארה"ב התמחור הוא 500 דולר ועל זה צריך להוסיף טקס (מיסים) 8%, כלומר כמעט 550 דולר, זה מחיר מתחרה ליויו ולא לבי! לפי דעתי התמחור ההגיוני למוצר בארץ יהיה סביב ה-3000-2500 ש"ח (בתכלס זה מחיר זהה ליויו והתמחור בארץ אם יהיה זהה ליויו יהיה 2170 ש"ח) וזה לפני השק שינה לניו בורן שלבי הוא עלה בסביבות 500 ש"ח ונראה שזה זהה לאנט.
אני אישית לא אמליץ על האנט כעגלת ניו בורן (אמליץ עליה יותר כטיולון לפני גיל שנה). כן אמליץ עליה מול היויו ניו בורן ודומותיה (בעיקר בזכות הטיולון הדו כיווני) אך ממש לא בהשוואה לבי ודומותיה. אני כן חושב שהיה חסר בסגמנט העגלות כמו היויו טיולון דו כיווני טוב (היחיד כרגע הוא סייבקס איזי טוויסט שלדעתי לא הכי מוצלח), האנט ללא ספק סוגרת את החור הזה אבל המחיר לדעתי גבוהה (עבור טיולון) ואני כבר יודע לומר שיש המון המון עגלות סיניות בסגנון.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)