מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה שנייה נוחה וקלהיעל18/06/2019
קובי שלום,
יש לי עגלה הכוללת אמבטיה וטיולון. כרגע אני מחפשת טיולון קל, שבעיקר יהיה יחסית קל וקטן בקיפול (אם אפשר שיעלה למטוס) שישמש ליומיום. חוץ מיויו שלא בתקציב , ראיתי כמה טיוליונים כגון מאמ תיק תק וכו׳ שמתאימים למה שאני רוצה אך לא הרגשתי שהם יציבים וחזקים מספיק ברחוב וטובים מבחינת ניוד.אשמח לשמוע דעתך על טיולון שנראה לך מתאים, ובמיוחד על עגלת הבאמפריידר, שכרגע ראיתי במבצע, היא נראית לי חזקה מבחינת טיולון . האם טובה בניוד, קיפול? אשמח לדעתך על עגלה זו . תודה רבה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/06/2019שלום יעל,
אכן יש המון עגלות סטייל יויו בפחות ממחצית המחיר. חשוב לציין שאף עגלה כולל היויו לא מציעה נוחות ניוד מדהימה אבל טובה מאוד לדרכים עירוניות. אם נלך על דגמים נוחים יותר בניוד אז נצטרך גלגלים גדולים יותר שיגדילו את הקיפול ויעלו את המשקל.
לדעתי הכי מוצלח הוא הסייבקס איזי S פלוס, יש לו גלגלים גדולים, קיפול כמעט כמו של היויו (לא יהיה ניתן לעלות לטיסות איתו) ומשקל יחסית קל. הוא לא בהרבה יותר זול מהיויו.
לגבי באמפריידר, לדעתי מוצר סביר שיש מוצרים ברמתו בעלויות טובות יותר כמו דגמי המאמ שציינת. כמוכן חשוב לציין שלמאמ טיקטק יש יתרון במושב ושינוי המצבים מתבצע בעזרת לחצן ואילו בכל שאר הדגמים שציינו השינוי בעזרת שרוך.
אם מוכנים לוותר על קיפול שמאפשר עליה למטוס הייתי גם בודק את ספורטליין וייפר, לדעתי מלבד הסייבקס הוא הכי נוח בניוד, שינוי המצבים עם לחצן ועדיין הקיפול והמשקל סבירים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)