עגלה שנייה נוחה וקלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה שנייה נוחה וקלה
    יעל
    18/06/2019

קובי שלום,
    יש לי עגלה הכוללת אמבטיה וטיולון. כרגע אני מחפשת טיולון קל, שבעיקר יהיה יחסית קל וקטן בקיפול (אם אפשר שיעלה למטוס) שישמש ליומיום. חוץ מיויו שלא בתקציב , ראיתי כמה טיוליונים כגון מאמ תיק תק וכו׳ שמתאימים למה שאני רוצה אך לא הרגשתי שהם יציבים וחזקים מספיק ברחוב וטובים מבחינת ניוד.אשמח לשמוע דעתך על טיולון שנראה לך מתאים, ובמיוחד על עגלת הבאמפריידר, שכרגע ראיתי במבצע, היא נראית לי חזקה מבחינת טיולון . האם טובה בניוד, קיפול? אשמח לדעתך על עגלה זו . תודה רבה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה שנייה נוחה וקלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/06/2019

שלום יעל,

אכן יש המון עגלות סטייל יויו בפחות ממחצית המחיר. חשוב לציין שאף עגלה כולל היויו לא מציעה נוחות ניוד מדהימה אבל טובה מאוד לדרכים עירוניות. אם נלך על דגמים נוחים יותר בניוד אז נצטרך גלגלים גדולים יותר שיגדילו את הקיפול ויעלו את המשקל.
    לדעתי הכי מוצלח הוא הסייבקס איזי S פלוס, יש לו גלגלים גדולים, קיפול כמעט כמו של היויו (לא יהיה ניתן לעלות לטיסות איתו) ומשקל יחסית קל. הוא לא בהרבה יותר זול מהיויו.
    לגבי באמפריידר, לדעתי מוצר סביר שיש מוצרים ברמתו בעלויות טובות יותר כמו דגמי המאמ שציינת. כמוכן חשוב לציין שלמאמ טיקטק יש יתרון במושב ושינוי המצבים מתבצע בעזרת לחצן ואילו בכל שאר הדגמים שציינו השינוי בעזרת שרוך.
    אם מוכנים לוותר על קיפול שמאפשר עליה למטוס הייתי גם בודק את ספורטליין וייפר, לדעתי מלבד הסייבקס הוא הכי נוח בניוד, שינוי המצבים עם לחצן ועדיין הקיפול והמשקל סבירים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו