התלבטות בין עגלות ילדה שניה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות ילדה שניה
    נועה
    21/06/2019

היי קובי,
    יש לי התלבטות רצינית כבר תקופה בין כמה עגלות. חשוב לי מאוד: שכיבה מלאה, דו כיוונית, גגון גדול ובעל כיסוי משמעותי, בולמי זעזועים טובים. יחד עם זאת מחפשת בכל זאת עגלה שהמשקל שלה בחלק התחתון של הסקאלה ושנוח לקפל אותה. תכננתי להוציא בין 2000-3000 ש"ח.
    מתבלטת בין הסירקל רבאנה, סיילו xl, בייביבוס טייגר וסלסה 2019 (שרק אם יהיה פער משמעותי לטובתה אלך עליה בגלל המחיר).
    דבר נוסף, לעגלה יחובר טרמפיסט אז הייתי כן רוצה שתהיה נוחה במידה מסוימת לילדה הגדולה שתרכב עליו.

אשמח לתובנות שלך בעניין.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/06/2019

שלום נועה,

ראשית, הסלסה והסירקל הן לא בחלק התחתון של המשקל, הן יותר לכיוון האמצע +. שנית יש כיום סלסה 2019 (עם השכיבה המלאה) במבצע 3000 ש"ח כך שהיא בסקאלת המחיר.

מבחינת גגונים, קפיצים, נוחות ניוד וחיבור טרמפיסט הסלסה מנצחת לדעתי. מצד שני היא והסירקל הכבדות מה-4 וגדולות בכ- 30% לאחר הקיפול מהסיילו או הטייגר.

הסיילו והטייגר יותר קלות וקומפקטיות, הטייגר קלה יותר בכ- קילו וטיפה יותר קטנה לאחר הקיפול. כמוכן לדעתי הטייגר יותר נוחה לניוד והגגונים שלה טיפה יותר גדולים + יש לה רשתות איוורור ולכן, אני חושב שהיא עונה טוב יותר לדרישות שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו