עגלת אחים מומלצת - התייעצות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת אחים מומלצת - התייעצות
    רות
    23/06/2019

שלום קובי
    אנחנו עם תינוקת בת שנה וחצי ותינוק בן 3 חודשים
    רצינו להתייעץ לגבי בחירת עגלת אחים טובה ונוחה (הן לילדים והן להורים) שנכנסת לרכב סטנדרטי ומתאימה עד כמה שניתן לתנאי שטח (גרים במושב)
    בשיטוט באינטרנט ראינו את הקונקט אך הגלגלים שלה נראים מאוד עדינים ולא מתאימים (וגם המחיר מאוד יקר - האם שווה את ההשקעה?)
    וראינו גם את הביבה קוקו אך לא הצלחנו לגבש דעה.
    מאוד מתקשים להחליט ולעזרתך נודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    23/06/2019

שלום רות,

ראשית לא רשמת תקציב כך שקשה לענות.
    לגבי הקונקט אני פחות ממליץ. לדעתי עגלה לא פרקטית כי היא מצריכה פירוק של 2 העגלות כל פעם שרוצים להיכנס בדלת וזה מסורבל ולא פרקטי. כמוכן הקיפול יחד גדול.

הקוקו סה"כ טובה לדרישות שלכם. הייתי ממליץ גם על בייבי מונסטרס אך היא יקרה יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הגבלה של תקציב

רות
    23/06/2019

ראיתי שהבייבי מונסטרס צרה יותר מהקוקו אבל לא הצלחתי למצוא מה בדיוק ההבדל ברוחב המושב..האם הבייבי מונסטרס צרה באופן משמעותי ? האם יהיה נוח לתינוקת שמנמונת?

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/06/2019

שלום רות,

זה באזור 2 סנטימטר למושב ברוחב כל מושב, הייתי פשוט מושבי אותן בעגלה ורואה, אפילו עם לבוש עבה כמו מעיל שיתן מדד גם לעוד שנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו