מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין 2 כסאות משולבי בוסטר לבת שנתייםטל ש24/06/2019
היי קובי
מתלבטת בין שתי כסאות בטיחות שמשולבים בוסטר לבת שנתיים.
כיסא בטיחות גרקו נאוטילוס 80 עלית - Nautilus 80 Elite garco או
כיסא בטיחות צ'יקו מיי פיט - chicco myfit?
שניהם כיסאות בטיחות שהופכים לבוסטר שמתאים עד גיל 10 ומומלצים רק לשם החלטה מחפשת חוות דעת אמיתית עליהם (ישמש לילדה בת שנתיים כי הציקו נקסטפיט עובר לקטן)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר25/06/2019שלום טל,
הצ'יקו חדש מאוד והגרקו ותיק מאוד. לגבי הצ'יקו אין מבחן השוואתי פומבי נכון להיום ולכן אין חוות דעת בטיחותית. אין ספק שהוא נוח ומתקדם לעומת הנאוטילוס הותיק.
הנאוטליוס נחשב לאחד הטובים ביותר בטיחותית. לדעתי הצ'יקו טוב יותר בהכל אבל כל עוד לא ידועה רמתו הבטיחותית קצת קשה להמליץ עליו למרות שאם הייתי צריך לבחור זו הייתה בחירתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הגרקו
טל ש26/06/2019קראתי ביקורות באתר שלהם שהדגם של נטוליוס 80 עלית מוצלח אך קשה להדק את החגורות שלו. האפ כך הדבר? נוטה אליו כי אין לי מספיק מידע בטיחותי על הציקו מיי פיט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
טל ש27/06/2019גם קראתי שבגרקו נאוטיליוס הרצועות קצרות מהגרקו פור אבר ושאר החברות... האם גם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/06/2019שלום טל,
זה נכון, המנגנון לא הכי ידידותי אך גם לא נוראי. כמוכן אפשר לרכוש מחנויות עם מתקין מורשה, כל עוד לא מוציאים ומבעבירים מרכב לרכב זה לא חיסרון גדול לדעתי.
אגב, זה בדיוק מה ששינו בנאוטילוס החדש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת שלא הייתי ברורה
טל ש27/06/2019התכוונתי לרצוות הידוק הילד בכסא ולא להתקנה של הכסא ברכב.
מטריד אותי שאסתבך כל פעם שניכנס לרכב בהידוק ושהרצוות עצמן קצרות. חשוב לציין שאני קונה מבייבי סטאר משלוח שאמור להגיע להם השבוע וזה הנאוטילוס 80 עלית של השנה לדבריהם. לא בטוחה שזה הדגם החדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/06/2019שלום טל,
לגבי הידוק הרצועות, דווקא זה די בסדר ונח בגרקו.
הכוונה שלי בנאוטילוס החדש לא לעלית. כוונתי הייתי לדגם ה-SnugLock של הנאוטילוס. לגביו איני יודע לומר מתי יהיה בישראל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)