התלבטות בין 2 כסאות משולבי בוסטר לבת שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 2 כסאות משולבי בוסטר לבת שנתיים
    טל ש
    24/06/2019

היי קובי
    מתלבטת בין שתי כסאות בטיחות שמשולבים בוסטר לבת שנתיים.
    כיסא בטיחות גרקו נאוטילוס 80 עלית - Nautilus 80 Elite garco או
    כיסא בטיחות צ'יקו מיי פיט - chicco myfit?
    שניהם כיסאות בטיחות שהופכים לבוסטר שמתאים עד גיל 10 ומומלצים רק לשם החלטה מחפשת חוות דעת אמיתית עליהם (ישמש לילדה בת שנתיים כי הציקו נקסטפיט עובר לקטן)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/06/2019

שלום טל,

הצ'יקו חדש מאוד והגרקו ותיק מאוד. לגבי הצ'יקו אין מבחן השוואתי פומבי נכון להיום ולכן אין חוות דעת בטיחותית. אין ספק שהוא נוח ומתקדם לעומת הנאוטילוס הותיק.
    הנאוטליוס נחשב לאחד הטובים ביותר בטיחותית. לדעתי הצ'יקו טוב יותר בהכל אבל כל עוד לא ידועה רמתו הבטיחותית קצת קשה להמליץ עליו למרות שאם הייתי צריך לבחור זו הייתה בחירתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הגרקו

טל ש
    26/06/2019

קראתי ביקורות באתר שלהם שהדגם של נטוליוס 80 עלית מוצלח אך קשה להדק את החגורות שלו. האפ כך הדבר? נוטה אליו כי אין לי מספיק מידע בטיחותי על הציקו מיי פיט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

טל ש
    27/06/2019

גם קראתי שבגרקו נאוטיליוס הרצועות קצרות מהגרקו פור אבר ושאר החברות... האם גם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2019

שלום טל,

זה נכון, המנגנון לא הכי ידידותי אך גם לא נוראי. כמוכן אפשר לרכוש מחנויות עם מתקין מורשה, כל עוד לא מוציאים ומבעבירים מרכב לרכב זה לא חיסרון גדול לדעתי.
    אגב, זה בדיוק מה ששינו בנאוטילוס החדש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת שלא הייתי ברורה

טל ש
    27/06/2019

התכוונתי לרצוות הידוק הילד בכסא ולא להתקנה של הכסא ברכב.
    מטריד אותי שאסתבך כל פעם שניכנס לרכב בהידוק ושהרצוות עצמן קצרות. חשוב לציין שאני קונה מבייבי סטאר משלוח שאמור להגיע להם השבוע וזה הנאוטילוס 80 עלית של השנה לדבריהם. לא בטוחה שזה הדגם החדש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    27/06/2019

שלום טל,

לגבי הידוק הרצועות, דווקא זה די בסדר ונח בגרקו.
    הכוונה שלי בנאוטילוס החדש לא לעלית. כוונתי הייתי לדגם ה-SnugLock של הנאוטילוס. לגביו איני יודע לומר מתי יהיה בישראל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו