טיולון שני שישמש לי בבית אמי *עדכון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון שני שישמש לי בבית אמי *עדכון
    דלית
    25/06/2019

*שכחתי לציין שהתקציב הוא עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לסביבות ה- 1500 ש"ח :)
    היי קובי,
    אני מחפשת טיולון שני שישמש לי בבית אמי. לי באוטו יש את הבוגבו בי 5. הטיולון השני ישמש אותנו בעיקר לטיולים בתוך העיר (כמעט ולא יכנס לאוטו). חשוב שהוא יהיה נוח לילד וגם לי (עלייה על מדרכה, בולם זעזועים, סל). כמובן שחשוב שיהיה דו-כיווני.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    25/06/2019

שלום דלית,

הבעיה היחידה היא הדרישה לדו כיווניות שכן אז כבר מדובר בעגלות ולא טיולונים, העלויות יהיו גבוהות מהתקציב ולרוב יצריכו רכישת אמבטיה.
    אם מוותרים על הדו כיוונויות לדעתי יויו בייבי זן, מקלארן אטום או ארגו בייבי מטרו הם הטופ ודי בתקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבן שלי בן חצי שנה

דלית
    26/06/2019

היי קובי,
    הבן שלי בן חצי שנה וחשוב לי שיראה אותי (ואני אותו), לכן מאוד חשוב לי הדו-כיווני. הסתכלתי באתר והגעתי ל-3 עגלות שיתכן ויתאימו לי – איזה מהן אתה הכי ממליץ? האם לכולן יש בולמי זעזועים בכל הגלגלים? שוב תודה רבה
    1. סולה 2 (עם שלד מוזהב)
    2. סירקל ראבנה 4 אפור מלאנג' ABC DESIGN
    3. טיולון לתינוק דו-כיווני קומפקטי מבית האיכות City Tour Lux

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/06/2019

שלום דלית,

כפי שציינתי מדובר יותר בעגלות מאשר טיולונים. הכוונה שלי שהמשקל כבד ביחס לטיולון והקיפול גדול. הרווח זה טיולון דו כיוונית מרווח ואמבטיה לתינוק נוסף בעתיד.
    כמוכן לדעתי ברכישת אחד מהדגמים קיים סיכוי גדול מאוד שתקנו טיולון נוסף, קל וקומפקטי יותר.

1. הסולה עגלה מעולה ביחס לעלות. הטיולון עם תמיכה קשיחה, דו כיווני ויכולת הניוד טובה.
    2. הראבנה לדעתי מציעה יכולת ניוד טובה מהסולה, טיולון מרווח יותר עם 4 מצבים לעומת 3, גגונים גדולים יותר אך יחד עם זאת משקל כבד בכ- 2 ק"ג מהסולה. הקיפול ממש בטיפה יותר גדול מהסולה.
    3. הסיטי תור הכי קרובה לתת יתרונות טיולון, אני פחות ממליץ עליה גם בגלל יכולת ניוד לדעתי לא טובה, הקיפול מאוד נוח וקומפקטי אבל הפתיחה לאחר הקיפול מסורבלת.
    לעומת הסולה והראבנה בתקציב שלך זה אומר ללא אמבטיה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו