מתלבטת לגביי כמה עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטת לגביי כמה עגלות
    Lin
    02/07/2019

שלום קובי,
    רציתי להתייעץ איתך לגביי כמה עגלות וזה אחרי שעברתי בערך על כל הפורום והסתבכתי עוד יותר, אני מחפשת עגלה משולבת אמבטיה וטיולון לילד ראשון.
    1. הייתי סגורה במאה אחוז על בוגבו בי 5 אבל אחרי שראיתי שאתה אמרת שבעגלה הזאת יש עדיפות לנוחות של ההורה ויתרתי, אני מעדיפה שלילד יהיה נוח השאלה שלי האם הטיולון של הבוגבו בי 5 גם קטן וצר כמו האמבטיה?
    2. ראיתי עוד עגלות שהמלצת כמו פג פרגו עם שדרוג וגם ארמדילו xt 3 איפה הטיולון רחב יותר? כי האמבטיה זה לכמה חודשים אחר כך הטיולון משרת אותנו להרבה יותר זמן.
    3. עוד עגלה זה סילבר קרוס ראיתי בהרבה אתרים שזאת עגלה מומלצת אבל אתה לא כל כך המלצת, לא הבנתי למה? הבנתי שהטיולון שם גם רחב יחסית.
    4. לגבי עגלת בוגבו פוקס האם היא מומלצת? הטיולון שם רחב יותר או פחות מכל שאר העגלות שציינתי?
    מצטערת על העומס בשאלה מרב שהפורום עמוס בכל טוב קשה להחליט.
    לא משנה לנו התקציב, הנוחות של הילד מאוד חשובה לי, וגם יכולת הניוד למרות שאנחנו גרים בעיר אני לא אוהבת עגלות כמו יויו בנוסף שלא תהיה ממש כבדה כמו הרטן שלדעתי היא מושלמת אבל כבדה מאוד. על מה היית ממליץ? תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת לגביי כמה עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/07/2019

שלום לין,

בסוף דברייך נגעת בנקודה הכי קריטית ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה לתינוק ובניוד המשקל יעלה והעגלה תהיה גדולה בקיפול.

1. בי-5, אכן האמבטיה היא החיסרון הגדול. הטיולון מרווח באופן סביר, לדעתי קצת צפוף בחורף עם לבוש עבה.
    2. הפג מרווחת באמבטיה, לצערי בדגמי 2019 הטיולון התכווץ. בפליפ כמו בבי, לדעתי האמבטיה טיפה יותר טובה מהבי אבל הטיולון יחסית זהה. היא כבדה בכ-3 ק"ג מהבי וכך גם הפג
    3. אני פחות ממליץ על סילבר קרוס בגלל שהטיולון שלהם לא מגיע למצב שכיבה ישר, יש זווית שהרגליים של התינוק כלפי מעלה. הבנתי שיש להם דגם חדש עם שכיבה מלאה בטיולון אך הוא נמכר ללא אמבטיה ורק בחנות היבואן. לדעתי במחירה יש אופציות הרבה יותר טובות.
    4. כמו בסילבר קרוס, הטיולון לא נשכב למצב ישר. הוא רחב יותר זה כן. הקיפול מסורבל ודורש פירוק של הטיולון טרם הקיפול ולכן אני פחות ממליץ עליה.

אפשר לבדוק את איי.בי.סי דיזיין סלסה 2019. היא קלה מהרטן ב-3 ק"ג אבל כבדה מהבי בכ- 3 ק"ג. אם המשקל לא מרתיע היא נותנת נוחות של הרטן, אמבטיה ענקית עם המזרן הכי עבה וגם נושם, גגון ענק. טיולון מרווח עם גגון ענק והוא גם גבוה מה שמרחיק את התינוק מפליטות רכבים. יכולת הניוד כמעט זהה להרטן.
    שוב אם המשקל לא מטריד וגודל הקיפול (כמו סילבר קרוס) לא מטריד היא נותנת היום (לדעתי) את התמורה הכי טובה לכסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלות שמיוצרות בסין

Lin
    03/07/2019

תודה רבה !! עזרת לי לעשות סדר בבלאגן
    רציתי גם לשאול, ראיתי באחד הפורומים שרשמת שABC זה חברה גרמנית שמייצרת את העגלות בסין זה לא מוריד מהאיכות של העגלה שלא כמו הפג שמיוצרת באיטליה ?

גם אמרת שרב ההורים בסוף קונים עוד טיולון למרות שקונים בהתחלה עגלה משולבת , למה ? האם כל עגלה שאני אקנה עכשיו אצטרך לקנות עוד טיולון .

הרבה המליצו לי על הפג , אולי בדגמים הישנים יותר הטיולון שם רחב יותר ידוע לך במקרה ? אני באמת מחפשת עגלה עם טיולון רחב כי באמת האמבטיה זה לכמה חודשים אני חושבת

שוב תודה רבה לך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    03/07/2019

שלום לין,

לגבי ABC, אין חשש, יש בקרת איכות גרמנית במפעל. דגם הסלסה נקרא לראשונה אסטרו לפני כ-15 שנים ולאחר מכן ממבה ומ-2016 סלסה. עד היום יש לקוחות עם אסטרו שמגיעים לחידוש מה שמעיד שהאיכות מעולה. לא חושב שיש הבדל בינה לפג באיכות.

קניית טיולון זה נטו תלוי בהורה. מה שקורה שבגיל שנה + התינוק כבד, העגלה יחד עם התינוק כבדה והקיפול גדול ואילו טיולונים שוקלים כמחצית, עולים גרושים, בטח שבימי מבצע ומתקפלים לגודל קטן מאוד. לעיתים גם יש עוד אח שמגיע כך שנוצר מצב שהרוב קונים טיולון. אני מכיר המון עם הורים עם סלסה שלא קנו טיולון אבל שוב, זה מאוד אינדיבידואלי.

אכן בדגמים הישנים הטיולון היה רחב יותר, לדעתי עד אמצע 2018. כמוכן בדגמים הישנים אני ממליץ לרכוש מזרן לאמבטיה ובכל מקרה לשדרג לשילדת S

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו