מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון לילד בן שנה ושלושה חודשיםליטל04/07/2019
היי אני מחפשת לדעת מה הטיולון הכי טוב בלי הגבלת תקציב. מומלץ שיהיה שכיבה מלאה, שיהיה ניתן להכניס למטוס ושייסע בצורה מצוינת בתנאים עירוניים. כמו שציינתי אין מגבלת תקציב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר05/07/2019שלום ליטל,
ההמלצה שלי למקלארן אטום אם אין הגבלת תקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיולון לילד בן שנה ושלושה חודשים
ליטל15/07/2019הלכתי לחנות ולא כל כך התרשמתי נראה לי קצת נמוך, גלגלים קטנים. איך הוא נוסע? מה לגבי מאמ טיקאאק או מאמ נאו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/07/2019שלום ליטל,
כל הטיולונים נמוכים וכולם עם גלגלים קטנים כי זה חוסך משקל וגודל לאחר הקיפול.
אם רוצים גלגלים גדולים יותר וטיפה יותר גבוה (בגלל הגלגלים) אז סייבקס איזי S פלוס עונה לדרישות שלך והוא טיולון מעולה ולדעתי הכי נוח בניוד, הוא כבד מהאטום וגדול יותר בקיפול.
המאמ טיקטק מעולה כי הקיפול הכי נוח (הפתיחה לאחר הקיפול פחות), הגלגלים קטנים כמו במקלארן ולדעתי הוא פחות נוח לניוד מהמקלארן, היתרון הכי גדול שלו לדעתי זה שינוי המצבים עם לחצן שלדעתי זהו מנגנון יותר נוח. מצד שני הוא כבד בכ- 2 ק"ג מהמקלארן או הנאו.
הנאו טיולון בסיסי ביותר ואני ממליץ עליו בעיקר למי שיש לו תקציב מוגבל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ליטל16/07/2019הבעיה שהוא קצת כבד האיזי s ויש לי בבית את הבוגבו והמשקל דיי דומה. המטרה של הטיולון זה ללכת איתו בעיקר ברגל לגן כעשר דקות ולעלות איתו 20 מדרגות לכן חשוב שיהיה קל. בעצם הכי חשוב שיהיה קל, שייסע טוב מאוד( כמי הבוגבו - האטום נוסע ככה טוב? ) ושיהיה שכיבה מלאה ומנח רגליים מתכוונן. על המטוס כרגע אני יכולה לוותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר16/07/2019שלום ליטל,
הכל מובן וכפי שאני מסביר תמיד, יש מחיר לירידה במשקל. היצרנים מצמצמים גודל גלגלים, אורך, רוחב, שינוי מצבים עם שרוך ולא לחצן וכו' וכו'.
לדעתי חוץ מהאיזי S האטום והיויו הם הכי קרובים בניוד לבי, באטום יש מדרך רגליים ביויו צריך לרכוש בנפרד, באטום השכיבה בטיולון טובה יותר והגגון גדול יותר ולכן אני ממליץ נוטה לאטום (אם אני הייתי צריך לרכוש כיום טיולון ללא הגבלת תקציב זו הייתה הבחירה שלי).
אפשר לבדוק גם את טיולון ארגו שנראה לי מעולה, עוד לא יצא לי לבדוק פיזית את נוחות הניוד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוחות ניוד אטום
ליטל18/07/2019בדקת את נוחות הניוד של האטום ומצאת שהיא נוסעת טוב על אף הגלגלים הקטנים?
תשובה
קובי סופר18/07/2019שלום ליטל,
כפי שציינתי האטום נוח לניוד, לדעתי יחד עם היויו הם הכי נוחים בניוד, יחד עם זאת הם לא ברמה של הבי אבל, מהטיולונים הם הכי קרובים לה. אני ממליץ מאוד לגשת לחנות, לשים תינוק בטיולון ולטייל בחנות ומחוצה לה, זה המדד הכי טוב, בסופו של יום ענייני נוחות זה גם מאוד סובייקטיבי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)