טיולון לילד בן שנה ושלושה חודשים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לילד בן שנה ושלושה חודשים
    ליטל
    04/07/2019

היי אני מחפשת לדעת מה הטיולון הכי טוב בלי הגבלת תקציב. מומלץ שיהיה שכיבה מלאה, שיהיה ניתן להכניס למטוס ושייסע בצורה מצוינת בתנאים עירוניים. כמו שציינתי אין מגבלת תקציב.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    05/07/2019

שלום ליטל,

ההמלצה שלי למקלארן אטום אם אין הגבלת תקציב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון לילד בן שנה ושלושה חודשים

ליטל
    15/07/2019

הלכתי לחנות ולא כל כך התרשמתי נראה לי קצת נמוך, גלגלים קטנים. איך הוא נוסע? מה לגבי מאמ טיקאאק או מאמ נאו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/07/2019

שלום ליטל,

כל הטיולונים נמוכים וכולם עם גלגלים קטנים כי זה חוסך משקל וגודל לאחר הקיפול.
    אם רוצים גלגלים גדולים יותר וטיפה יותר גבוה (בגלל הגלגלים) אז סייבקס איזי S פלוס עונה לדרישות שלך והוא טיולון מעולה ולדעתי הכי נוח בניוד, הוא כבד מהאטום וגדול יותר בקיפול.

המאמ טיקטק מעולה כי הקיפול הכי נוח (הפתיחה לאחר הקיפול פחות), הגלגלים קטנים כמו במקלארן ולדעתי הוא פחות נוח לניוד מהמקלארן, היתרון הכי גדול שלו לדעתי זה שינוי המצבים עם לחצן שלדעתי זהו מנגנון יותר נוח. מצד שני הוא כבד בכ- 2 ק"ג מהמקלארן או הנאו.
    הנאו טיולון בסיסי ביותר ואני ממליץ עליו בעיקר למי שיש לו תקציב מוגבל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ליטל
    16/07/2019

הבעיה שהוא קצת כבד האיזי s ויש לי בבית את הבוגבו והמשקל דיי דומה. המטרה של הטיולון זה ללכת איתו בעיקר ברגל לגן כעשר דקות ולעלות איתו 20 מדרגות לכן חשוב שיהיה קל. בעצם הכי חשוב שיהיה קל, שייסע טוב מאוד( כמי הבוגבו - האטום נוסע ככה טוב? ) ושיהיה שכיבה מלאה ומנח רגליים מתכוונן. על המטוס כרגע אני יכולה לוותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/07/2019

שלום ליטל,

הכל מובן וכפי שאני מסביר תמיד, יש מחיר לירידה במשקל. היצרנים מצמצמים גודל גלגלים, אורך, רוחב, שינוי מצבים עם שרוך ולא לחצן וכו' וכו'.
    לדעתי חוץ מהאיזי S האטום והיויו הם הכי קרובים בניוד לבי, באטום יש מדרך רגליים ביויו צריך לרכוש בנפרד, באטום השכיבה בטיולון טובה יותר והגגון גדול יותר ולכן אני ממליץ נוטה לאטום (אם אני הייתי צריך לרכוש כיום טיולון ללא הגבלת תקציב זו הייתה הבחירה שלי).
    אפשר לבדוק גם את טיולון ארגו שנראה לי מעולה, עוד לא יצא לי לבדוק פיזית את נוחות הניוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוחות ניוד אטום

ליטל
    18/07/2019

בדקת את נוחות הניוד של האטום ומצאת שהיא נוסעת טוב על אף הגלגלים הקטנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/07/2019

שלום ליטל,

כפי שציינתי האטום נוח לניוד, לדעתי יחד עם היויו הם הכי נוחים בניוד, יחד עם זאת הם לא ברמה של הבי אבל, מהטיולונים הם הכי קרובים לה. אני ממליץ מאוד לגשת לחנות, לשים תינוק בטיולון ולטייל בחנות ומחוצה לה, זה המדד הכי טוב, בסופו של יום ענייני נוחות זה גם מאוד סובייקטיבי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו