רוצה טיולון קומפקטי- Help

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רוצה טיולון קומפקטי- Help
    אנה
    10/07/2019

היי קובי,
    אני מחפשת מזה תקופה ארוכה טיולון שישדרג את איכות חיי.
    כיום אנחנו עם טיולון oyster zero ששוקל 8 ק"ג ואני מרגישה שבשלב הזה (בת 9 חודשים) הוא כבד לי, גדול ולא קומפקטי כלל ואולי בחרתי לא נכון.
    היות ואני גרה בבניין ללא מעלית, אני משאירה את הטיולון ברכב.
    אז מניסיונך, להלן דרישותי:
    משקל: עד 6 ק"ג
    ידית אחת, קיפול מזוודה קומפקטי
    משענת מכנית מתכווננת ולא שרוך (עייפתי)
    מרווחת מספיק לשינה בעת הצורך.
    יציבה, גלגלים חזקים, בולמי זעזועים.
    סל רחב
    גגון עם הצללה רחבה.
    עם אפשרות לערכת ניו בורן/ או מתאימה מגיל לידה (כדי שאוכל למכור את שלי ולהישאר עם זו).
    ברור לי שיש לי רשימת דרישות לעגלה המושלמת, אשמח להמלצה שעונה על רוב דרישותיי.
    בתודה מראש,
    אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה טיולון קומפקטי- Help

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    11/07/2019

שלום אנה,

2 דברים שיש לקחת בחשבון, טיולון עם מנגנון לחצן יהיה כבד מטיולון עם שרוך המנגנון מעלה את המשקל, לרוב באופן משמעותי. טיולונים כאלו שוקלים בין 7 ל- 8 ק"ג כך שאת לא יורדת במשקל באופן משמעותי.
    שנית, רוב הטיולונים הקלים צרים כי זו דרך לחסוך משקל ולצמצם את גודל הקיפול.

לדעתי טיולון ספורטליין וייפר עונה הכי טוב לרוב הדרישות, הוא שוקל כמעט כמו הזירו אבל עם מנגנון לחצן וסל ענק. הגגון שלו הכי גדול. לא ניתן להפוך אותו לניו בורן.
    היחיד שכן ניתן עם מנגנון לחצן הוא טיולון המליטון (מוצר חדש בשוק) אשר יקר! כמוכן הוא זהה לטיולון טיקטיק שנמכר בכמחצית ממנו (רק שלטיקטק אין ערכת ניובורן).
    בקיצור ההמלצה שלי לא לחשוב כרגע על נושא הניובורן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראיתי שלmom

אנה
    14/07/2019

יש שני דגמים, הפלוס שונה רק במשקל ובגגון (ובמחיר) או שיש משהו נוסף לשים אליו לב?
    הוויפר משאיר אותי באותו משקל בערך. יש עוד המלצות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    14/07/2019

שלום אנה,

אין מה לשים לב לגבי הטיקטק, ההבדלים שציינת הם ההבדלים היחידים ולכן לשיקולך אם לשלם את פער המחיר בין הדגם החדש יותר לקודם.
    כמו שציינתי בתשובה הראשונה, כל הדגמים עם שינוי מצבים מכני ולא שרוך יהיו קרובים במשקל לאויסטר זירו. אין גם יותר מדי דגמים עם גב מכני ולכן האופציות הן מה שציינתי או ללכת לכיוון של טיולון עם שינוי מצבים עם שרוך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אנה
    19/07/2019

רבה על המענה עד כה
    שאלה אחרונה
    אילו טיולים חוץ משניהם עם משענת מתכווננת?
    ומה דעתך על האיזיווקר (יודעת שזה שרוך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/07/2019

שלום אנה,

הווקר טיולון מצוין ואכן השינוי מצבים עם שרוך, זה כבר לשיקולכם.
    לדעתי מנגנון פחות נוח אבל היא קלה יותר במשקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו