בייבי גוגר סיטי טור לאקס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בייבי גוגר סיטי טור לאקס
    דורית
    14/07/2019

היי קובי, הייתי שמחה לשמוע את דעתך על הסיטי טור לאקס. לא ממש מוצאת חוות דעת על העגלה ושוקלת לקנות - נראית נוחה, טיולון נראה מרווח יותר מהסייבקס מיוס (שגם חשבתי עליה) ובעיקרון אני יודעת שבייבי גוגר נחשב לטוב, וכמובן שהמחיר גם אטרקטיבי. אני מחפשת לקנות עגלה שאוכל למשוך כמה שיותר כי אין לי כוונה לקנות גם טיולון אחכ..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בייבי גוגר סיטי טור לאקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2019

שלום דורית,

בחו"ל חוות הדעת לגביה חלוקות. התלונות המרכזיות הן על ברקס קשה לתפעול ונוחות הניוד. כמוכן חשוב לציין שהקיפול שלה יחסית נוח אך הפתיחה לא ידידותית.
    בנוסף חשוב לציין שאמנם מכל העגלות הקומפקטיות בסגנון, הסיטי תור אמנם מתקפלת הכי קטן ולמימדי טיולון אבל, היא יחסית כבדה ושוקלת כ- קילו וחצי יותר מהסייבקס לדוגמא.
    כפי שציינתי יכולת הניוד שלה בינונית ומטה לדעתי, מאוד קשה לעלות ולרדת מדרכות כאשר יש תינוק בעגלה (ממליץ לשים משקל של 9 ק"ג ולעלות מדרגה כדי להבין).
    לדעתי מדובר במוצר בינוני ולא קרוב לפרקטיות שהסיטי מיני מציעה (נוחות קיפול, נוחות פתיחה, נוחות ניוד וכו'). מצד שני היא כבר מיושנת וחד כיוונית.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

דורית
    15/07/2019

תודה כל המענה המהיר.
    על איזו עגלה כן היית ממליץ אז- שוב אציין שאני לא מעוניינת להחליף בשלב מאוחר יותר לטיולון אלא לקנות עגלה שתשמש אותי כמו שצריך.. אציין כי אין לי בעיית מקום באוטו אבל אשמח למשהו קל שאוכל לקפל ולהכניס לרכב בקלות
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2019

שלום דורית,

לגבי המשקל, הרבה פעמים היצרנים לא מפרסמים נתון נכון, הם מפרסימים לדוגמא משקל ללא גלגלים. כשמרימים את שתיהן יחד עם טיולון מרגישים הבדל. בדקתי כל אחת על משקל והנתון המדויק שקיבלתי הוא: מיוס 8.6 ק"ג, סיטי טור 9.1 ק"ג כלומר פער של כחצי קילו ולא קילו וחצי כמו שרשמתי.
    אולי בגלל המבנה היותר דחוס הטור מרגישה טיפה כבדה ממה שהיא באמת.

לגבי עגלות, מניסיוני, כמעט בכל עגלה קיים סיכוי שתקני עוד טיולון, הטיולונים שוקלים באוזר 5-6 ק"ג (פער משמעותי), יותר קטנים בקיפול למרות שזה פחות קורץ לך כרגע אך אולי בעתיד תרגישו שכן (כי זה מה שקורה בהרבה מקרים). בנוסף במבצעים לפעמים המחירים של הטיולונים מצחיקים אז ההורים רוכשים גם שיהיה וגם לשמר את העגלה לילד הבא!
    לכן בדרך כלל ככלל, אני לא ממליץ להתמקד ברעיון שהמוצר ישמש לאורך כל הדרך. תתמקדו במה שנראה לכם הכי נוח לתינוק שלכם ולדרישות שלכם.

לגבי המלצות חוץ ממיוס וסיטי טור, הייתי מוסיף את בוגבו בי למרות שהיא כבדה מה- 3 (בבדיקה שלי כ- 10 ק"ג), לדעתי היא יותר נוחה מהן בניוד ולעליה וירידה ממדרכות. לדעתי לא תרגישו את הפער במשקל ולי היא מרגישה יותר נוחה בהרמה לרכב מאשר הטור דלוקס או המיוס.
    אופציה נוספת היא בייבי בוס טייגר, שוקלת כמו המיוס, נוחה לניוד כמו הבי ואף יותר בדרך משובשת, טיפה יותר גודלה לאחר הקיפול אך לא באופן משמעותי כלל. מצד שני היא הכי מרווחת לתינוק ויש לה את הגגון הכי גדול בטיולון עם רשת איוורור רצינית.
    לדעתי ברכישת כל אחת מה- 4 אין צורך ממשי בטיולון ואפשר בהחלט למשוך עד שאין צורך בעגלה אבל, כפי שציינתי, זה כבר תלוי בהורה.

וכמו שאני רושם תמיד, תתמדקו וצמצמו ל-2-3 עגלות. שימו משקל של 9-12 ק"ג (משקל ממוצע של תינוק בגיל שנה), תטיילו בחנות עם כל עגלה, צאו מהחנות, תעלו ותרדו מדרכה כך תרגישו את נוחות הניוד היומיומית. נסו לתפעל כל עגלה, לחבר אמבטיה וטיולון, לשנות מצבים ולבסוף לקפל ולהרים לרכב. כמו שרשמתי קודם לפעמים הנתונים היבשים לא רלוונטיים. בהרבה מקרים עגלה ששוקלת 12 ק"ג תהיה יותר נוחה לדחיפה ולעליה וירידה ממדרכות מאשר עגלה ששוקלת 8 ק"ג וזה יורגש גם בעליות. אני אומר תמיד שדוחפים את העגלה 99% מהזמן ומקפלים ומרימים לאוטו 1% מהזמן (אלא אם יש לעלות קומות ברגל עם העגלה).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי טור לאקס

דורית
    15/07/2019

אגב לגבי משקל העגלה - בדקתי ושוקלת בדיוק כמו המיוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו