כסא בטיחות לתינוק בן שנה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לתינוק בן שנה
    מונא
    15/07/2019

שלום רב,
    אני מחפשת כסא בטיחות שיתאים לתינוק בן שנה ומעלה. כסא בטיחות נוח ביותר (כי יש לנו פעמיים בשבוע נסיעות ארוכות), בעל אפשרות שכיבה, וגם הזזה ימינה ושמאלה (לדוגמא להפנות את הכסא אלי במידה ואני יושבת לידו), בטיחותי ביותר.
    לגבי מחיר, אין שמץ של מושג כמה כסא בטיחות אמור לעלות, לכן אפשר לקבל מספר אופציות בעלי מחירים שונים אבל הדגש יהיה על הקריטריונים הראשונים ולא על המחיר.

דבר אחרון, האם יש כסא בטיחות שיענה על כל הדרישות וגם יתאים לתינוקות מגיל הלידה (לתינוקות הבאים בעתיד בעזרת השם?).

תודה רבה מראש,
    ימונא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לתינוק בן שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2019

שלום מונא,

ראשית כיסא מסתובב אסור שיפנה אלייך בזמן נסיעה! זה נועד או לסובב בקלות למצב של פנים לכיוון הנסיעה או נגד או, כדי שיסובבו לכיוון הדלת בהכנסת התינוק להכנסה קלה ונוחה יותר.
    בניגוד להרבה דברים בכיסאות בטיחות למחיר יש השפעה לנוחות ולבטיחות.
    באזור של 800-900 ש"ח ההמלצות שלי הן לגרקו סייז פור מי (או מיי סייז בשמו החדש) או גרקו סלים פיט, שניהם מעולים ונוחים וברמת בטיחות גבוהה, מתאימים מלידה ומגיעים לזווית שכיבה טובה.

עד 1400 ההמלצה שלי לצ'יקו נקסטפיט שלדעתי הכי נוח לתינוקות בעיקר מגיל לידה.

באזור 1600 ההמלצה שלי היא לגרקו ריקליין אנד רייד, דגם חדש של היצרן שמציע יתרון ענק על כל הכיסאות האמריקאים המתחרים, ניתן לשנות לו מצבי שכיבה/ישיבה גם כשהוא חגור, בשאר הדגמים האמריקאים, גם אלו שרשמתי, כדי לשנות זווית שכיבה צריך לפרק את כל הכיסא מהאוטו, כלומר לא ניתן לעשות זאת תוך כדי נסיעה.
    מלבד הגרקו הפטנט קיים גם בכיסאות אירופאים אך הם עד משקלים נמוכים יותר ולדעתי פחות מתאימים מלידה. אני אישית ממליץ רק על כיסאות מתקן אמריקאי כמו כל אלו שרשמתי.

רכישה בסכומים זולים יותר לדעתי תוביל לרמת נוחות פחות טובה משמעותית מהכיסאות שרשמתי, מדובר או בכיסאות שבדרך כלל קונים ככיסא שני או כיסאות ברמת בטיחות נמוכה לפי דעתי (תלוי בדגם הוא היצרן אך לדעתי אין טעם לסקור אף אחד מהם כי הם לא לדרישות שלך).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו