טיולון דו כיווני- - בירור

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון דו כיווני- - בירור
    מסודי ביטון
    15/07/2019

היי, אני אשמח לעזרה בטיולון דו כיווני. הילדה שלי בת 5 חודשים. עד עכשיו השתמשתי בעגלת אינגלזינה עם אמבטיה מושלמת בעיניי לתינוקות. אני רוצה לעבור למשהו קליל יותר אבל עדיין שתהיה דו כיוונית, נוחה ויחסית מרווחות, עם שכיבה מלאה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון דו כיווני- - בירור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/07/2019

שלום מסודי,

לדעתי קצת בעייתי מכיוון שהדו כיווניות בדרך כלל הן עגלות שמגיעות עם אמבטיה, גם כאלו שלו בדרך כלל כבדות ובאזורים של 9 ק"ג ומעלה, הקיפול גדול וכמעט כפול משל טיולון, לכן גם אם נמצא דגם שעונה לדרישות, עדיין להערכתי קיים סיכוי גדול שתקנו טיולון.

הכי קומפקטית מאלו שנמכרות רק כטיולון היא בייבי ג'וגר סיטי טור דלוקס. לדעתי הניוד לא נוח והיא לא קלילה (באזור 10 ק"ג לשלדה + טיולון).
    דגם הסולה יכול להיות רלוונטי במחיר, לקחת בחשבון שהקיפול גדול יחסית וגם כאן המשקל כ- 10 ק"ג.

בי 5 גם אופציה טובה אך יקרה יחסית. היא שוקלת קצת פחות מ- 10 ק"ג לשלדה + טיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו