התלבטות נוספת- בין הסירקל רבאנה לטייגר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות נוספת- בין הסירקל רבאנה לטייגר
    ליאת
    18/07/2019

היי שוב,

מוסיפה שאלה לגבי התלבטות בין הסירקל רבאנה לטייגר של בייבי בוס. בסירקל אני מאוד אוהבת שהטיולון מאוד מגונן ועוטף ומרגיש כמו מיטה במצב שכיבה. בנוסף האמבטיה מפנקת אבל גם כל העגלה מרגישה קצת יותר גדולה ומסיבית.
    מה ההבדל ביניהן באיכות הנסיעה?
    עד כמה ההבדלים במשקל מורגשים במהלך הנסיעה? כלומר בזמנים שמעבר להרמה לאוטו.
    הטייגר מושכת כי היא קלילה ולא תופסת מקום במרחב. אמורה לנסוע טוב ואיכותית. אבל קשה לי עם טיולונים פתוחים יותר, מרגיש לי פחות עוטף, מה גם שאצטרך לעבור לטיולון באמצע החורף. אבל משהו בקלילות שלה בכל זאת מושך.

מה דעתך?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/07/2019

שלום ליאת,

אכן הטייגר משמעותית יותר קלה, היא לדעתי יותר נוחה בניוד אבל לא בגלל הבדל המשקל, זה יותר בגלל החומר של הצמיגים אשר לדעתי הוא הכי איכותי בשוק וזה גם בגלל ידית טלסקופית שאין בסירקל.
    הסירקל מציעה טיולון מיושן שזה לא דבר רע, יש לו 4 מצבים, הוא סגור יותר, ארוך יותר ולרוב מרווח יותר (אבל לא בהשוואה לטייגר). לגבי הטייגר אפשר לרכוש לה מזרן עגלה שנקרא מזרן כנפיים, זה אמור לסגור את הצדדים.
    לגבי האמבטיה של הראבנה, היא מסורבלת אבל לדעתי הכי נוחה לתינוקות. זה בדיוק ההבדל בין ראבנה לטייגר, הדור הישן מול החדש, הדור החדש מדבר להורה המודרני שצריך את הקלילות, הקומפקטיות, המהירות בקיפול, דחיפת עגלה ביד אחת ללא מאמץ וכו'. כשרוצים להגיע לדברים האלו צריך להתפשר על גודל אמבטיה, מושב בסיסי יותר, גלגלים קטנים יותר ועוד. בטייגר לדעתי מכל הקלילות יש את הכי מעט פשרות.
    אני יודע לומר שבסופו של יום הרוב המוחלט של ההורים יעדיף את הטייגר ויהיה מרוצה ממנה יותר. מצד שני לדעתי הראבנה נותנת נוחות עדיפה לתינוקות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלת המשך

ליאת
    19/07/2019

באמת דילמה. עד כמה אתה חושב שלקנות את הסירקל נחשב 'פשרה' או שבאמת מדובר במוצר טוב שאפשר לחלוטין ליהנות ממנו? משום מה באמת התאהבתי בדגם למרות חסרונותיו. הוא פשוט מרגיש לי מרווח ונעים, בגודל ביניים בין העגלות בקלילות לאלו המאוד גדולות כמו הסלסה.
    וגם, אתה יודע להגיד מה המידות של הרבאנה? רוחב מפתח הגלגלים, אורך, גובה? לא מצאתי את זה בשום מקום.
    שאלה אחרונה, אני יודעת שלרבאנה יש דגם שבו הטיולון הוא בזווית ישיבה שלא משתנה (בדומה לקמיליון) ראיתי את שתי הגרסאות באתרים שונים. אתה יודע אם זה קיים בארץ? כי לא מצאתי בחנויות. ובמידה וזה קיים, האם ניתן להרכיב אותו על אותה השלדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    19/07/2019

שלום ליאת,

במשקל הראבנה והסלסה זהות. גם בגודל הקיפול למעט הבדל ברוחב הגלגלים (שהוא קיים גם במצב פתוח).
    הראבנה ברוחב 60 ס"מ והסלסה 62.5 ס"מ. באורך היא 91 ס"מ.
    בישראל לא נמכר הדגם עם המושב בתנוחת עירסול, זה מושב שמוריד קילו ממשקל העגלה אבל, בישראל לא אוהבים את המושב הזה ולכן היא לא נמכרת בתצורה הזו.
    האמבטיה והטיולון של הסלסה מתאימים לסירקל, צריך לבדוק אם יש אופציה לעשות הכלאה כזו. יש לקחת בחשבון שהמושב מציע 3 מצבים לעומת 4 במושב עם השכיבה המלאה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו