צ'יקו מייפיט או גרקו נאוטילוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• צ'יקו מייפיט או גרקו נאוטילוס
    שיראל
    18/07/2019

היי קובי!
    (המשך לשאלה קודמת)
    המלצת לי לקנות צ'יקו מייפיט לילד בן שנתיים ולהעביר את הנקסטפיט לתינוקת החדשה שנולדה.
    בנוסף אמרת שהנאוטילוס גם מומלץ אך בגלל שיצא דגם חדש בארה"ב ושהצ'יקו יותר חדיש.

האם לא עדיף לקנות בכל זאת את הנאוטילוס, בגלל שראיתי שיש לו גם שלב שלישי של בוסטר ישיבה בלי גב, מה שאין לצ'יקו?
    בנוסף, מה מהם צר יותר?
    מה מהם קיבל ציונים טובים יותר במבחני הריסוק?

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/07/2019

שלום שיראל,

לגבי המצב השלישי, לדעתי זה מצב לא בטוח וההמלצה שלי תמיד להישאר עם הגב. יש דיבורים בעולם להוציא מהחוק בוסטרים ללא גב.
    שניהם יחסית לבוסטרים די רחבים.

הגרקו קיבל דירוג גובה והחיסרון בצ'יקו שהוא טרם נבחן במבחן השוואתי.
    למה בכל זאת אני ממליץ עליו?
    1. כי הוא מגיע מצוות הפיתוח של קייפיט ונקסטפיט שני המוצרים הבטיחותיים המובילים בתחומם כבר שנים.
    2. הוא בסטנדרט בטיחותי מתקדם יותר ועומד במבחני ריסוק ממשלתיים יותר מחמירים
    3. יש לו חיזוקי פלדה כמו לכל המוצרים החדשים בתחום הבטיחות.
    4. יותר נוח להתקין אותו עם חגורה וממשקל 18 ק"ג של הילדים צריך להתקין עם חגורה, זה בדיוק היתרון של הנאוטילוס החדש.

אני יודע שהרבה לא יקנו מוצר ללא מבחן השוואתי. אני אישית הייתי הראשון לקנות נקסטפיט בישראל שנתיים לפני שפורסם משהו לגביו. אני מעריך שהמייפיט לא יפול מהנקסטפיט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיסא של בריטקס מול צ'יקו

שיראל
    23/07/2019

האם יש בוסטר עם רצועות, בדומה לצ'יקו, של חברת ברייטקס?

ממה שהבנתי המוצרים שלהם איכותיים מאוד (וגם יקרים אבל זה שווה עוד 300 שח לדעתי) ויש להם פיתוח חדש (קליקטייט) וגם הגנה חדשנית בתוך הכיסא מפני פגיעות צד.
    זה מה שאני יודעת בערך על הכיסאות שלהם.
    יש להם משהו שדומה למייפיט ומומלץ לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    26/07/2019

שלום שיראל,

יש להם את דגם הפרונטייר. בוסטר מעולה אך אני לא מוצא הצדקה לפער הגדול במחיר. הגנות צד יש גם לצ'יקו, גם לגרקו אשר זולים יותר. היתרון היחיד של הקליקטייט שההתקנה קלה יותר אך היא לא סיוט בצ'יקו ולא בגרקו ולדעתי האישית היתרון הזה לא מצדיק פער של כ- 500 ש"ח או יותר במחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו