מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- צ'יקו מייפיט או גרקו נאוטילוסשיראל18/07/2019
היי קובי!
(המשך לשאלה קודמת)
המלצת לי לקנות צ'יקו מייפיט לילד בן שנתיים ולהעביר את הנקסטפיט לתינוקת החדשה שנולדה.
בנוסף אמרת שהנאוטילוס גם מומלץ אך בגלל שיצא דגם חדש בארה"ב ושהצ'יקו יותר חדיש.
האם לא עדיף לקנות בכל זאת את הנאוטילוס, בגלל שראיתי שיש לו גם שלב שלישי של בוסטר ישיבה בלי גב, מה שאין לצ'יקו?
בנוסף, מה מהם צר יותר?
מה מהם קיבל ציונים טובים יותר במבחני הריסוק?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/07/2019שלום שיראל,
לגבי המצב השלישי, לדעתי זה מצב לא בטוח וההמלצה שלי תמיד להישאר עם הגב. יש דיבורים בעולם להוציא מהחוק בוסטרים ללא גב.
שניהם יחסית לבוסטרים די רחבים.
הגרקו קיבל דירוג גובה והחיסרון בצ'יקו שהוא טרם נבחן במבחן השוואתי.
למה בכל זאת אני ממליץ עליו?
1. כי הוא מגיע מצוות הפיתוח של קייפיט ונקסטפיט שני המוצרים הבטיחותיים המובילים בתחומם כבר שנים.
2. הוא בסטנדרט בטיחותי מתקדם יותר ועומד במבחני ריסוק ממשלתיים יותר מחמירים
3. יש לו חיזוקי פלדה כמו לכל המוצרים החדשים בתחום הבטיחות.
4. יותר נוח להתקין אותו עם חגורה וממשקל 18 ק"ג של הילדים צריך להתקין עם חגורה, זה בדיוק היתרון של הנאוטילוס החדש.
אני יודע שהרבה לא יקנו מוצר ללא מבחן השוואתי. אני אישית הייתי הראשון לקנות נקסטפיט בישראל שנתיים לפני שפורסם משהו לגביו. אני מעריך שהמייפיט לא יפול מהנקסטפיט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא של בריטקס מול צ'יקו
שיראל23/07/2019האם יש בוסטר עם רצועות, בדומה לצ'יקו, של חברת ברייטקס?
ממה שהבנתי המוצרים שלהם איכותיים מאוד (וגם יקרים אבל זה שווה עוד 300 שח לדעתי) ויש להם פיתוח חדש (קליקטייט) וגם הגנה חדשנית בתוך הכיסא מפני פגיעות צד.
זה מה שאני יודעת בערך על הכיסאות שלהם.
יש להם משהו שדומה למייפיט ומומלץ לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר26/07/2019שלום שיראל,
יש להם את דגם הפרונטייר. בוסטר מעולה אך אני לא מוצא הצדקה לפער הגדול במחיר. הגנות צד יש גם לצ'יקו, גם לגרקו אשר זולים יותר. היתרון היחיד של הקליקטייט שההתקנה קלה יותר אך היא לא סיוט בצ'יקו ולא בגרקו ולדעתי האישית היתרון הזה לא מצדיק פער של כ- 500 ש"ח או יותר במחיר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)