רכישת טרמפולינה לתינוק- בירור

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רכישת טרמפולינה לתינוק- בירור
    שירה
    19/07/2019

היי קובי,

ראשית תודה על המענה המקצועי, בעזרתך רכשנו מספר מוצרים לאחר התלבטות ארוכה.

הפעם רציתי לברר על טרמפולינה, מדובר בתינוק בן חודש וחצי.
    מקורות שונים אומרים שטרמפולינה מיועדת לתינוקות גדולים יותר בשל זוית השכיבה. רציתי לברר האם יש טפמפולינות מותאמות לתינוק בן חודש וחצי-חודשיים.
    אמרו לי שהטרמפולינות של בייבי ביורן מיועדות לגיל הזה, זה נכון?
    שנית, האם יש הבדל אם מדובר בטרמפולינה חשמלית? באפן אישי אשמח לטרמפולינה שיכולה לנענע ברכות את התינוק גם כשאינני נמצאת ממש לידה.

אשמח לדעתך הכללית על טרמפולינות לגיל זה והמלצה עת משהו ספיציפי אם יש.

תודה רבה
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/07/2019

שלום שירה,

ראשית טרמפולינות די דומות במבנה לסלקל, לכן אין בעיה להשתמש מגיל לידה, כן יש לשים לב לשהיות קצרות בהתחלה וככל שגדלים משך השהייה גדל.
    אני מאוד ממליץ על הבייבי ביורן, גם נוחה, גם התינוקות מסוגלים לנענע עצמם וגם מתאימה לילדים גדולים עד 18 ק"ג.
    טרמפולינה אלקטרונית היא כזו שעושה רטט. בילדי לא הרגשתי שזה נותן משהו מיוחד בניגוד לבייבי ביורן.
    כמוכן יש נדנדות, לדעתי היו יעילות יותר מטרמפולינה רוטטת אבל לא ניתן להאכיל בהן שזה גם ערך מוסף שטרמפולינה נותנת.

לכן מניסיוני האישי הבייבי ביורן היית הכי יעילה. חסרונה הוא המחיר היקר!

נקודה למחשבה, שכיבה מרובה על הגב יוצרת ראש שטוח לתינוקות! לכן יש לשים לב להשכיב על הבטן ככל שניתן (בעגלה, שטיח פעילות וכו'), להמעיט השכבה מרובה על הגב ואם רוצים, אני ממליץ להוסיף כרית ראש, יש כזו של בנבת, כרית חיות לסלקל, היא בנויה כדי לאפשר התפתחות תקינה של החלק האחורי של ראש התינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו