איזו עגלה עדיפה?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איזו עגלה עדיפה?
    תהילה
    23/07/2019

שלום קובי ותודה על הפורום המעמיק. ראיתי כמה עגלות ואשמח אם תצביע עבורי על יתרונות וחסרונות.
    חשוב לי (לפי הסדר)- משקל קל, עבירות נוחה, קיפול נוח, גובה מתכוונן (בעלי גבוה ואני די נמוכה), סל גדול וכמובן נוחות של התינוק (אמבטיה גדולה יחסית, שכיבה בטיולון, פנים לאימא עדיף)

העגלות שאני מתלבטת:
    טאי טאי (התלהבתי מהקלות. יודעת שלא דו צדדי)
    סיילו
    סייבקס מיוס
    אויסטר זירו
    אורבו
    וכמובן הטייגר שראיתי שאתה ממליץ עליה אך טרם זכיתי לראותה..
    אשמח לחוות דעתךולבסוף- םג פרגו פליקו סוויץ- האם זאת עגלה או טיולון, והאם בא בחשבון לפי הצרכים שלי?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזו עגלה עדיפה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    26/07/2019

שלום תהילה,

על פניו נראה לי שהטייגר עונה הכי טוב לדרישות, מהקלות יש לה את אחית האמבטיות הכי מרווחת. היא הכי נוחה לניוד ויש הבדלי גובה משמעותיים בכיוונון הידית.

לגבי העגלות:
    טאיטאי, כפי שאני מציין למשקל קל ככל שיורד יש גם מחיר, בטאיטאי זה טיולון חד כיווני שמשנה מצבים עם שרוך (מנגנון פחות נוח עם בלאי גבוה יותר), כמוכן אין לה מערכת קפיצים טובה אז אני אישית פחות ממליץ, גם עקב מחקרים שהוכיחו שעדיף שהתינוק יהיה מול ההורה גם בשלב הטיולון.
    הידית בגובה קבוע, לדעתי לאדם יחסית גבוה לא תהיה נוחה.

סיילו, עונה היטב לדרישות. בהשוואה לטייגר זולה ממנה אך הטייגר לדעתי נוחה יותר בניוד. מכל העגלות שציינת יחד עם

מיוס, הניוד לא הכי מוצלח לדעתי. יחד עם הטייגר הכי קלה, אין ידית מכווננת לגובה כך שלגבוהים לא הכי נוחה לדעתי.

האורבו היא הכי כבדה, יחד עם זאת עדיין משקלה קל יחסית.

זירו, כמו טאיטאי הטיולון חד כיווני עם שרוך ולכן אני פחות ממליץ.

אורבו, לדעתי הכי פחות נוחה לניוד מכל העגלות המצויינות וגם הכי גדולה בקיפול ולכן פחות ממליץ.

סוויץ, חוץ מקיפול יחסית קטן (ארוך וצר) היא סופר מיושנת, יכולת הניוד גרועה, הקיפול מסורבל לביצוע יחד עם טיולון, הידית לא מתכווננת בגובה.

לדעתי המיוס, הסיילו והטייגר הכי עונות היטב לדרישות, כל אחת מציעה את היתרונות שלה. ההמלצה שלי לבדוק אותן אחת מול השניה ולקבל החלטה מה נכון לכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו