מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון מומלץ לתינוק - בירורדנה25/07/2019
איזה טיולון עדיף מבחינת נוחות ניוד ושכיבה מלאה מאם טיק טק או איזי ווקר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר26/07/2019שלום דנה,
המאמ שוכב טיפה יותר טוב וגם יותר נוח לשנות מצבים. מצד שני הוא כבד יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה מהם לדעתך נוסע טוב יותר ?
דנה26/07/2019את האיזי ווקר ניסיתי בשילב והתרשמתי שנוסע טוב . את הטיק טק עוד לא יצא לי לנסות והייתי שמחה לחוות דעת מקצועית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר27/07/2019שלום דנה,
טוב שאתם מתנסים, אין הרגשה אישית של המוצר. כמובן שהבדיקה צריכה להיות יחד עם תינוק כי ניוד עגלה ללא תינוק שונה לחלוטין מאשר עם.
לדעתי מבין השניים הווקר יותר נוח בניוד ולעליה וירידה ממדרכות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בדקתי את שניהם - שאלה נוספת
דנה29/07/2019אז אחרי שבדקתי את שניהם המאמ מרגיש לי קצת מאסיבי אבל התרשמתי לחיוב מהנסיעה ומהגב עם המנגנון המכני. היה טיפה קשה לפתוח את העגלה בחנות , זו רק אני או שזה עניין של תרגול ? איזו מדינה מייצרת את המאם טטקטק כי אני לא מוצאת שום מידע עליה באנגלית האיזי ווקר נראה צר מדי והגב עם השרוך ממש לא ידידותי. לא הצלחתי להרים למצב ישיבה כאשר הילד היה בפנים . האם אתה חושב שהיא צרה מדי ? כמה נורא זה השרוך בגב ?
ממש מתקשה להחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/07/2019שלום דנה,
די מנית את ההבדלים המשמעותיים בין השניים.
אכן המאמ סופר קלה לקיפול אבל די מסורבלת בפתיחה, זאת לא רק את. אפשר קצת לתרגל, קודם לשחרר נעילה, לאחר מכן ליישר את הידית עד שננעלת ואז להרים כלפי מעלה, פחות הסתבכות אבל עדיין הרבה פעולות.
המאמ מיוצרת בסין. זכויות הייצור למוצר נרכשו על ידי חברה בשם המליטון (המותג נמכר בבייבי סטאר במחיר יקר משמעותית מהמאמ).
לגבי הגב, אני תמיד מציין, גב עם לחצן אמנם מעלה את המשקל אבל הרבה יותר נוח לתפעול בעיקר עם תינוק בעגלה. כמוכן זה מנגנון עם בלאי נמוך יותר משרוך. מצד שני אפשר להתרגל לשרוך ויש חיסכון משמעותי במשקל. אם לא קריטי המשקל אז המנגנון במאמ עדיף לדעתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה לצערי
דנה30/07/2019לא מצוין בשום מקום לגבי בולמי זעזועים הגלגלים , גם בחנות לא אמרו לי על זה כלום . האם אתה חשוב שהרוחב שלה (46 ס"מ) טוב מבחינת מעברים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר31/07/2019שלום דנה,
בדרך כלל בטיולונים רמת הקפיצים נמוכה. באיזי ווקר הבולמים טיפה יותר טובים אך ממש לא קריטי.
רוחב 46 הוא רוחב סופר צר כך שממש לא צריכה להיות בעיה.
רוב העגלות הן באזורים של 60 ס"מ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)