מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מחפשת עגלה וטובעת בבילבולמיכל29/07/2019
שלום קובי :) תודה מראש על תשומת הלב .
אני מתלבטת כרגע בין 3 עגלות כאשר שני הדברים הכי חשובים לי הם המשקל וטיולון דו כיווני.
אני מתלבטת בין: 1. סיטי תור לאקס; 2.בוגבו ביי 3 או 5 ; 3. אונו איגל.
האיגל במקטם האחרון מבחינתי למרות שהוא במשקל הכי נמוך - לא יודעת משהו בו מרגיש לי פחות....
דבר נוסף שאני מחפשת זה שאוכל לבר סלקל טוב אבל לא יקר מדי לעגלה.
אשמח לכל עצה שיש לך :)
ושוב תודה מראש.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי עוד כמה פרטים
מיכל29/07/2019הבוגבו ביי יקנה מיד 2 בוודאות אם אלך עליה כי היא לא עומדת בתקבציה המקבימלי שאני מוכנה לשלם שזה לא מעל האיזור של 2500 לטיולון והעגלה ביחד.
כמו-כן, עד כמה חשוב המעקה -פגוש לילד בטיולון? בבוגבו אין ובאחרו יש אבל בתור לאקס יש לרכוש אוו בנפרד.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר29/07/2019שלום מיכל,
התור דלוקס לדעתי פחות מומלצת. הקיפול די נוח אבל הפתיחה מאוד מסורבלת. הגלגלים מאוד קטנים ולכן נוחות הניוד לדעתי מאוד מוגבלת לעיר ולא מעבר, אין ידית טלסקופית כמו לשתיים האחרות ולכן מאוד קשה לעלות ולרדת מדרכה כאשר יש תינוק בעגלה.
האיגל, גם פחות מומלצת לדעתי גם בגלל גלגלים קטנים (לכן כמו התור דלוקס תסבול מאותם חסרונות). יש לה ידית טלסקופית ולכן יהיה יותר נוח לעלות ולרדת מדרכה.
אני פחות אוהב שלטיולון אין תמיכה יצוקה מפלסטיק כמו בבי או בדלוקס.
לגבי בי, אפשר עם טיפה מאמץ לרכוש חדשה, יש המון מבצעים לגביה. הכי נוחה לניוד מה-3. האמבטיה לא מוצלחת לדעתי, צרה מאוד, לא קשיחה מספיק וקשה להוצאה (בטח שעם תינוק).
אין פגוש בטיולון, לדעתי חיסרון קטן ולא קריטי.
הייתי מאוד ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, לדעתי עונה באופן מושלם לדרישות, חורגת ממש בטיפה מהתקציב.
היא סוג של שילוב בין שלושת העגלות רק עם גלגלים יותר איכותיים וגדולים. כמו בבי ובדלוקס הטיולון עם גב יצוק, יש לה מעקה כלול בעגלה. היא שוקלת קילו יותר מהאיגל אבל כ-קילו פחות מהבי וחצי קילו פחות מהתור דלוקס.
היא יחסית גבוהה ביחס ל-3.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)