מחפשת עגלה וטובעת בבילבול

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת עגלה וטובעת בבילבול
    מיכל
    29/07/2019

שלום קובי :) תודה מראש על תשומת הלב .
    אני מתלבטת כרגע בין 3 עגלות כאשר שני הדברים הכי חשובים לי הם המשקל וטיולון דו כיווני.
    אני מתלבטת בין: 1. סיטי תור לאקס; 2.בוגבו ביי 3 או 5 ; 3. אונו איגל.
    האיגל במקטם האחרון מבחינתי למרות שהוא במשקל הכי נמוך - לא יודעת משהו בו מרגיש לי פחות....

דבר נוסף שאני מחפשת זה שאוכל לבר סלקל טוב אבל לא יקר מדי לעגלה.

אשמח לכל עצה שיש לך :)
    ושוב תודה מראש.
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי עוד כמה פרטים

מיכל
    29/07/2019

הבוגבו ביי יקנה מיד 2 בוודאות אם אלך עליה כי היא לא עומדת בתקבציה המקבימלי שאני מוכנה לשלם שזה לא מעל האיזור של 2500 לטיולון והעגלה ביחד.
    כמו-כן, עד כמה חשוב המעקה -פגוש לילד בטיולון? בבוגבו אין ובאחרו יש אבל בתור לאקס יש לרכוש אוו בנפרד.
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    29/07/2019

שלום מיכל,

התור דלוקס לדעתי פחות מומלצת. הקיפול די נוח אבל הפתיחה מאוד מסורבלת. הגלגלים מאוד קטנים ולכן נוחות הניוד לדעתי מאוד מוגבלת לעיר ולא מעבר, אין ידית טלסקופית כמו לשתיים האחרות ולכן מאוד קשה לעלות ולרדת מדרכה כאשר יש תינוק בעגלה.

האיגל, גם פחות מומלצת לדעתי גם בגלל גלגלים קטנים (לכן כמו התור דלוקס תסבול מאותם חסרונות). יש לה ידית טלסקופית ולכן יהיה יותר נוח לעלות ולרדת מדרכה.
    אני פחות אוהב שלטיולון אין תמיכה יצוקה מפלסטיק כמו בבי או בדלוקס.

לגבי בי, אפשר עם טיפה מאמץ לרכוש חדשה, יש המון מבצעים לגביה. הכי נוחה לניוד מה-3. האמבטיה לא מוצלחת לדעתי, צרה מאוד, לא קשיחה מספיק וקשה להוצאה (בטח שעם תינוק).
    אין פגוש בטיולון, לדעתי חיסרון קטן ולא קריטי.

הייתי מאוד ממליץ לבדוק את בייבי בוס טייגר, לדעתי עונה באופן מושלם לדרישות, חורגת ממש בטיפה מהתקציב.
    היא סוג של שילוב בין שלושת העגלות רק עם גלגלים יותר איכותיים וגדולים. כמו בבי ובדלוקס הטיולון עם גב יצוק, יש לה מעקה כלול בעגלה. היא שוקלת קילו יותר מהאיגל אבל כ-קילו פחות מהבי וחצי קילו פחות מהתור דלוקס.
    היא יחסית גבוהה ביחס ל-3.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו