כסא בטיחות לילד בן 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות לילד בן 3
    מיכל
    01/08/2019

שלום קובי,
    אני מחפשת לקנות מושב בטיחות לילד בן 3, ואשמח לשמוע את דעתך על השניים הבאים; צ'יקו קידפיט וג'ואי אלוויט. בנוסף אם יש עוד כסאות מומלצים בעיניך אשמח לשמוע... רצוי בטווח מחיר של עד 500 ש"ח. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות לילד בן 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/08/2019

שלום מיכל,

הייתי ממליץ יותר על האלוויט, יש לו רתמות ובצ'יקו אין (צריך לחגור את הילד עם החגורה של הרכב), לכן לגיל 3 זה בטיחותי יותר.
    אין לי המלצות נוספות אלא אם מותחים טיפה את התקציב, אז אפשר ללכת על המאסטרו של אוונפלו אשר ברמה גבוהה יותר מהאלוויט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, רק עוד שאלה קטנה

מיכל
    02/08/2019

מה דעתך על הבוסטר איימקס (עם הרתמות, שנמכר בשילב)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    02/08/2019

שלום מיכל,

הוא גם בוסטר טוב, בינו לאלוויט הייתי בוחר באלוויט בגלל שהאלוויט צר יותר ותופס פחות מקום ברכב, זה יאפשר להכניס 3 כיסאות/בוסטרים במושב אחורי. אם אין את הדילמה הזו אז האיימקס יותר מרווח לילד. בטיחותית הם פחות או יותר באותה הרמה.
    המאסטרו לדעתי עדיין עדיף על שניהם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, לגבי המאסטרו

מיכל
    03/08/2019

אני גרה באילת ולא מצאתי את המאסטרו.. אתה יודע אם ניתן לרכוש אותו באילת?
    תודה על המענה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    04/08/2019

שלום מיכל,

המשווק לא עובד עם מוצצים או שילב ולכן יכול להיות רק ברב קט אילת. ניתן כמובן להזמין אונליין.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו