פג פרגו וארמדילו - בירור

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פג פרגו וארמדילו - בירור
    alin
    06/08/2019

שלום קובי,
    לאחר חיפוש בחנויות אני מתלבטת בין שתי עגלות פג פרגו וארמדילו פליפ xt3 .
    אני אישית התחברתי יותר לפג היא נראת לי יותר יציבה ובטוחה ותשמש לאורך הרבה זמן וגם הסתבכתי מאוד עם הקיפול של הפיליפ אבל הרבה ממליצים גם על הפיליפ.
    חשוב לי יותר הטיולון שיהיה נוח לילד כי האמבטיה זה לכמה חודשים והטיולון צריך לשמש לתקופה ארוכה יותר .
    לא שמתי לב כל כך להבדלים במשקל למרות שבחנות אמרו שהפיליפ יותר כבדה .
    איזו עגלה אתה היית ממליץ מבין שתיהן?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פג פרגו וארמדילו - בירור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/08/2019

שלום אלין,

שתיהן נוחות לקיפול באותה מידה, לדעתי יש חוסר רצון בחנויות ללמד איך לקפל את הפליפ כי לחנות משתלם יותר למכור את הפג.
    גם בנושא המשקל, הן די זהות, הפג לא קלה יותר.

בפג מקבלים אמבטיה מרווחת יותר, הטיולונים די זהים ברוחב.
    בפליפ מקבלים רשתות איוורור, בפג רק אם משדרגים לגרסאות יקרות יותר מגרסאת הבסיס. הפליפ קטנה יותר לאחר הקיפול.
    בפג אם רוצים להנות מיכולת ניוד טובה כמו בפליפ אני ממליץ לשדרג לשלדת S. לאור האמור יוצא שהפג יקרה משמעותית.
    לדעתי אבל היא טיפה יותר נוחה לתינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! עוד שאלה

Alin
    07/08/2019

תודה רבה!!
    רציתי רק לברר לגביי הפג, ראיתי שאתה רושם בהרבה מקומות שהטיולון של שנים קודמות רחב יותר, אז עדיף לקנות פג של 2018? ולא של דגמים חדשים.
    ראיתי שיש המוןן דגמים של פג בוק, אליט, פופ אפ יש דגם שעדיף על השני?
    בנוסף ראיתי שאתה ממליץ לקנות מזרון לטיולון האם רלוונטי גם לפג?
    הרבה אומרים שעדיף לקנות ישר כסא בטיחות ולוותר על עניין הסלקל האם נכון לעשות את זה לדעתך?
    תודה רבההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    09/08/2019

שלום אלין,

גם ב-2018 כבר היה את המושב המר יותר. בדגמים עם המושב הצר יותר אין צורך בתוספת מזרן לאמבטיה.
    ההבדלים בין הגרסאות הם רמת האיכות והעיצוב של הבדים. בגרסאות הזולות גם אין רשת איוורור לאמבטיה וטיולון. בפופאפ מקבלים אמבטיה קלה בקילו וניתנת לקיפול לאחסנה קלה בגמר השימוש.

לגבי כיסא, היתרון של סלקל הוא האפשרות לנייד תינוק מהרכב בקלות יחד עם הסלקל, מעולה כשהתינוק נרדם במהלך הנסיעה. כמוכן זוית הסלקל שוכבת מעט, יותר מכל כיסא.
    היתרון של כיסא, חיסכון משמעותי כי לא קונים סלקל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו