האם להשקיע בטיולון חדש?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• האם להשקיע בטיולון חדש?
    נטלי
    12/08/2019

הי,
    אשמח להתייעץ - הבת שלי בת 2.10. יש לנו עגלת ביבה טאי טאי שאנחנו מחבבים. כיום היא משמשת בעיקר כדי לקחת ולהחזיר את הילדה מהגן, מרחק כ10 דקות הליכה.
    כשקנינו את העגלה היא הייתה הקלה ביותר שמצאנו 6.7 קג אם אני לא טועה. בשיטוט קצר ראיתי שהיום יש טיולונים קלים יותר, ואני מתלבטת אם לקנות טיולון חדש, בעיקר כי הטאי טאי פחות נוחה עכשיו כשהילדה שוקלת יותר.
    הסתכלתי על הטיולונים קוקי של בייבי מונסטרס, ג'ט של סילבר קרוס, ומינמו2 . האם לדעתך שווה להשקיע באחד מאלה? או בטיולון אחר?
    חשוב לי טיולון שיהיה כמה שיותר קל, וגם טיולון שאפשר להשכיב ל175 מעלות לפחות כדי שיוכל לשמש מגיל לידה בעתיד.
    אשמח לדעתך, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להשקיע בטיולון חדש?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    13/08/2019

שלום נטלי,

אני אישית ממליץ לא להשקיע כיוון שכבר בגיל 3 שנים פחות משתמשים בעגלה. כמוכן איני ממליץ על אף טיולון מגיל לידה למרות שחלקם מאפשרים זאת, הסיבה, לדעתי ולפי מחקרים רצוי שהתינוק יהיה מול ההורים עג גיל שנה+.

הטאיטאי יותר מכווחת, נוחה לניוד ובעלת סל גדול יותר. החיסרון שהיא גדולה וכבדה יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו