עגלה עד 2000 ש"ח - תינוק ראשון.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה עד 2000 ש"ח - תינוק ראשון.
    רונן
    14/08/2019

שלום :)
    בע"ה ילד/ה ראשון/ה. מחפשים עגלה בתקציב של עד 2000 ש"ח. אין דרישות מיוחדות, חוץ מאשר הדברים סטנדרטיים.
    מתקפלת עם הטיולון, נוחה להתניידות (לא כבדה מדי + קיפול לא גדול מדי ויכנס לתא מטען של קיה פורטה לדוגמא), עיקר השימוש אם לא כולו יהיה עירוני (מדרכה רגילה, לא עפר וכו).

יצא לי לקורא לא מעט בימים האחרונים. אמנם פיזית עוד לא ראינו עגלות, אך נראה שההתלבטות כרגע בין:
    סירקל ראבנה, סולה 2,ג'ואי כרום דלוקס.

אשמח לדעתך מה היית ממליץ יותר, כמוכן אולי ישנן הצעות טובות יותר אחרות שלא ציינתי?

נ.ב - פי'צר נחמד שלא ראיתי אם קיים בסירקל/סולה - תאי הצצה מלמעלה בטיולון ופתחי אוורור (כמו שיש בהרבה עגלות, נפתח ע"י ריצ'רצ).

תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/08/2019

שלום רונן,

בתקציב של עד 2000 בהחלט שלושת המומלצות לדעתי הן הראבנה, ג'ואי או סולה. אפשר גם להוסיף את ספורטליין סיילו, היא בסגנון טיפה שונה שמציע יותר נוחות להורה אבל לדעתי בהשוואה לשלושת הדגמים האחרים פחות לתינוק.

הסולה היא הקלה מהשלוש, לדעתי נוחה יותר לניוד מהכרום ודי זהה לראבנה, לראבנה יהיה יתרון בדרך יותר משובשת בזכות הקפיצים העדיפים והגלגלים היותר גדולים.
    בקיפול כולן יחסית זהות, הראבנה במעט יותר גדולה משתיים האחרות. הראבנה מציעה את האמבטיה הכי גדולה עם המזרן הכי טוב כמו גם את הגגונים הכי גדולים כנ"ל בטיולון, יחד עם זאת היא היחידה שלא מציעה רשת (בסולה יש) או חלון הצצה (בג'ואי יש).
    סל החפצים של הסולה הוא הקטן מה-3
    הג'ואי היא היחידה עם ידית טלסקופית, זה אומר שעליה ומדרכה יהיו קלים יותר, הראבנה מחפה על כך בזכות הקפיצים והסולה תהיה הקשה יותר מה-3.
    הראבנה היחידה שמציעה 4 מצבי שכיבה, בכרום וסולה יש רק 3. אם יש כרום DLX אז לה יש 5 מצבים.
    על כולן מתחברים אותם הסלקלים.

ההמלצה שלי לגשת לחנות, לשים משקל של 9 ק"ג ולטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה, לאחר מכן לתפעל (להחליף אמבטיה וטיולון, לשנות מצבים בטיולון וכו'), לקפל לבד, עדיף עם הטיולון, לבדוק ברכב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונן
    15/08/2019

תודה רבה:)

האם את סירקל אפשר למצוא בב"ש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - איכות בדים\עור

רונן
    15/08/2019

אם אינני טועה, רק בסולה ישנם מספר ריפודים מעור (הידית והחלק של הרגליים) אם אינני טועה.

יצא לי לראות מספר פוסטים, שלאחר מספר שנים(שהפריט אוחסן ונפתח) העור מתחיל להתפורר ולפעמים אין חלופות כ"כ

יש משוה שניתן לעשות כדי להמנע מזה?

באילו מבין העגלות הללו יש רכיבי עור ובאילו איזורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    15/08/2019

שלום רונן,

גם בסולה וגם בסירקל יש ידית דמוית עור ומעקה דמוי עור.
    בג'ואי הידית היא מסוג של פלסטיק (פחות נעימה למגע לדעתי ובעיקר בקיץ אך עם פחות בלאי).
    אני תמיד ממליץ לרכוש סיטי גריפס (כיסוי לידית האחיזה של העגלה) וכיסוי לפגוש, זה שומר על הידיות מבלאי ולדעתי גם יותר נעים למגע וגם כיסוי המעקה שומר שהתינוק לא ינשך את הציפוי כי גם כשהוא חדש ולתינוק כבר יש שיניים הם מסוגלים להוציא חתיכות. לרוב בעגלות הזולות העור הוא רק בידית ובמעקה לא בבדי העגלה.

לגבי ראבנה, לצערי כרגע ניתן לראות רק במרכז בכלבו סימה (בב"ש חנות קטנה ולכן אין) או מקס בייבי פ"ת. בצפון במיי בייבי ירכא.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונן
    15/08/2019

כל בו סימה סניף קטן ?
    עוד אל יצא לי להיום שם פיזית, אבל ראיתי עכשיו באתר שהם עברו לחנות חדשה "סניף ענק" כתוב באתר שלהם. מחר נהיה שם נבדוק.

תוכל לצרף קישורים על אילו כיסויים מדובר?

תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סולה - הפסקת ייצור

רונן
    15/08/2019

שאלה נוספת, שוחחתי עם מספר חנויות ברחבי הרשת לגבי הדגם הנ"ל בשביל לברר צבעים נוספים מעבר לשחור-רוזגולד(שמופיעים בחלק מהאתרים).
    במספר חנויות נאמר לי כי כמעט ואין כבר מלאי של העגלה הזו, בגלל שהפסיקו לייצר אותה בעולם. האם שמעת על כך? יש סיבה כלשהי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    16/08/2019

שלום רונן,

לא ממש קטן אבל עמוס מאוד בעיקר בעגלות ולכן כרגע קשה להכניס דגמים אחרים.

אין לי דרך לפרסם כיסויים. אפשר להיכנס לאתר של בייבי בוס וללחוץ על הלוגו הורוד עם הסמיילי של צ'ופי ולראות.

אני לא מכיר שיצור הסולה הופסק, היא עדיין נמכרת באנגליה ובאתר מאמאס אנד פאפאס כך שלדעתי זה לא נכון. כן נכון שהיבואן כרגע מביא פחות ממנה בעקבות הצלחת הארמדילו פליפ.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם נוסף?

רונן
    16/08/2019

ראשית תודה רבה על התשובות, מעריכים מאוד!

נעדכן שהיום היינו בחנויות בעיר ובחנו את הסולה 2/כרום דלוקס/סיילו. מבין כולן, אהבנו דווקא את הסיילו. יש בה הכי פחות חסרונות לטעמינו, ומה שהיה הכי נחמד זה הקיפול הנח והקומפקטי. מה שכן, זכור לי שאמרת שתמיכת הגב פחות איכותית בגלל שזו לא מקשת פלסטיק. בחנות אמרו שזה לא מפריע אלב אם נרצה אפשר להוסיף ריפודית שתפתור את זה-האם זה באמת משנה?

נ. ב - אנחנו חושבים למתוח את התקציב יותר ואולי ללכת על הארמדילו xt3 - מה דעתך עליה בהשוואה לאלו שנידונו לפני כן.
    על פניו לפי הנתונים וסרטונים שראינו נראת מעולה.

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    18/08/2019

שלום רונן,

לדעתי יש בזה חיסרון וזה לא קשור לריפודית. במצב הסופי של המושב הוא לא מגיע לזווית ישיבה ישרה כמו ברוב העגלות.

לגבי הארמדילו, היא דומה לסיילו ביתרונות, לדעתי יותר נוחה לניוד וגם המושב עם גב יצוק פלסטיק. הבדים איכותיים יותר, יש חלון הצצה לטיולון ורשת איוורור לאמבטיה. החיסרון הגדול שלה הוא המשקל, היא כבדה מהסיילו בכמעט 2 ק"ג.

בברכה,

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה- נלך ננסה אותה, היא הפייבוריטית כרגע :)

רונן
    18/08/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רונן
    20/08/2019

היינו בשילב וניסינו את ה ארמדילו, אני אהבתי.
    אבל לידה עמדה האנגלזינה אפטיקה - נראית הרבה יותר מרווחת בטיולון ובאמבטיה. אשתי ממש אהבה.
    מה שאני לא אהבתי שנראה שהגגון של הטיולון ממש לא יציב. כמו כן המשקל שלה הרבה יותר גדול. בשיטוט בפורום ראיתי שאתה ממליץ גם לבדוק את הסלסה 2019 /בייבי בוס. נראה שכל הדגמים האלה דורשים כבר עלייה יותר גדולה של תקציב, לאזור ה3 אלף.

מה דעתך? אנחנו כבר נהיינו מבולבלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/08/2019

שלום רונן,

אין מה לעשות, הבילבול מובן מהסיבה הפשוטה שאין עגלה מושלמת. לכל עגלה חיסרון או יתרון על פני עגלה אחרת.
    ההמלצה שלי ללרכז את היתרונות הכי חשובים לכם ומשם להתקדם.
    לדוגמא הסלסה או אפטיקה מול הטייגר או הפליפ אלו שני עולמות שונים לחלוטין.
    הסלסה והאפטיקה מרווחות יותר עם גלגלים יותר גדולים ולכן יציעו יכולת ניוד עדיפה, בעיקר ככל שהדרך תהיה משובשת, גם נוחות עדיפה לתינוק, בעיקר עם לבוש עבה. מצד שני הן כבדות יותר (למרות שהארמדילו נחשבת כבדה אבל בהשוואה לטייגר יש פער גדול מאוד), הן גם גדולות יותר לאחר הקיפול וטיפה מסורבלות יותר לקיפול וגם בתפעול.
    לכן צריך לשים על כף המאזניים אם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם עבור נוחות התינוק ולהפך.
    לדעתי אבל גם אם תבחרו את הנוחות שלכם לדוגמא, בטייגר או בארמדילו אין יותר מדי פשרות בנוחות התינוק ובסלסה או אפטיקה אין יותר מדי פשרות בנוחות ההורה.
    לאחר שתמקדו אותי לאיזה כיוון אוכל לתת השוואות בין סלסה לאפטיקה (למרות שאם תרד מטה עניתי על ההבדלים בינהן להילה) או מול טייגר וארמדילו.

לגבי התקציב, אין ספק אבל שעולים בתקציב מקבלים מוצר איכותי יותר לדעתי. כמוכן אני מציין מחירי מחירון, זה אומר שבחנויות או עם מיקוח או במבצעים/חבילות וכו' סביר שלא תשלמו את מחיר המחירון אבל עדיין תעברו את ה-2000 בכמה מאות שקלים.

ציינת שאתם מב"ש אז אני יכול לעדכן שבכלבו סימה ביום ה' יקבלו את הטייגר לתצוגה, אז תוכלו לראותה וגם את הסלסה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו