בדים פג פרגו - בוק מודולו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בדים פג פרגו - בוק מודולו
    טל
    15/08/2019

שלום,
    לפני 4 שנים רכשתי עגלת פג פרגו בוק פלוס עם שילדה S וטיולון פופאפ. הבדים של כל הפריטים (טיולון, סלקל, אמבטיה ותיק) מורכבים משילוב של בד ובד דמוי עור.
    לאחר השימוש בעגלה לפני 4 שנים איפסנו אותה (כל חלק היה בשימוש של כחצי שנה, מלבד הסלקל שהיה בשימוש של שנה, והתיק שלא היה בשימוש כלל). לפני פחות משנה, עם הולדת תינוק נוסף, הוצאנו את העגלה והתחלנו להשתמש בה שוב. בד דמוי העור בכל הפריטים (גם באלו שלא היו בשימוש - תיק לעגלה) החל להתפורר באופן טבעי, מה שמוביל להמון מצבים שבהם אני מוצא את התינוק עם פירורים לבנים סביב הפה של הבד.
    התקשרתי לשירות הלקוחות של פופיק, מתוך ידיעה שהאחריות על העגלה כבר פגה, ושסביר להניח שאצטרך לרכוש בדים חדשים אם בכלל ניתן. הם התנערו מאחריות בכלל, וביקשתי לדעת כמה יעלה לי סט חדש של בדים לעגלה, ונעניתי כי זה יעלה לפחות מחיר של חצי מהערכה. בשלב זה אמרתי לנציג שזה לא בסדר שאין שום לקיחת אחריות, כי לא מדובר בשימוש לא תקין, אלא בד לא איכותי, וזה לא בעייה של אסתטיקה אלא בטיחות, והייתי מצפה שיבואו לקראתי עם הנחה לאור המצב. החל מרגע זה, הנציג החל לצעוק עלי, ולומר לי בזלזול "מה קרה? ארבע שנים העגלה הייתה טובה, פתאום לא נראה לך". נדהמתי מהיחס המחפיר, ופשוט לא הייתי מסוגל להמשיך לדבר עם אותו נציג שהמשיך בקו הדיבור הנ"ל וניתקתי.
    פניתי לחנות שדרכה רכשתי את החבילה, ובעל החנות ניסה אף הוא לדבר עם החברה בכדי לקבל הצעת מחיר על הבדים. עד רגע זה אין ברשותי הצעת מחיר קונקרטית (ללא קשר להנחה), וכרגע אני נמצא עם ערכה של עגלה מאוד יקרה, שהיא מסוכנת מבחינה בטיחותית, ואין לי מושג מה לעשות.
    השקענו כסף רב בערכה הזו ובחברה הזו מתוך מחשבה של עגלה לכל הילדים, ולכן גם שמרנו עליה מאוד. (ולראייה הבד התפורר גם בתיק של העגלה שלא היה בשימוש).

שאלתי,
    מה ניתן לעשות במצב כזה? חשבתי להזמין את הבדים מחו"ל אבל לא הצלחתי.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדים פג פרגו - בוק מודולו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/08/2019

שלום טל,

ראשית, חשוב לציין שעל בדים אין אחריות גם מיום השימוש הראשון. שנית אני שמח שאת מבינה שיש עלות ולכן לא ברור לי למה חברת פופיק בוחרת להתנהג כפי שהיא מתנהגת. גם אני כיובאן שפונים אליי בבקשה לברר עלות בדים, אני קודם בודק מול היצרן ורק שיש ברשותי עלויות אני אומר ללקוח את המחירים והאופציות (לפעמים עלות המשלוח יותר יקרה מהבד, אז לפחות אצלי יש אפשרות לחסוך זאת ולקבל את הבד במשלוח הבא של העגלות רק צריך לחכות יותר זמן). היה ומתאים ללקוח ממשיכים ואם לא, אז אין לי כלכך מה לעשות. בוודאי שמראש לא אזרוק שהבדים זה חצי עגלה למרות שלרוב זה נכון אם צריך ממש את כל הבדים כולל גגון, מעקה וכו'. יחד עם זאת לפעמים היצרן מוכן לספוג עלות בכדי ששמו לא יפגע.

מניסיוני, תפנו ישירות לפג פרגו באיטליה, אני בטוח שבאתר שלהם יש טלפון או פרטי יצירת קשר. מניסיוני כשהלקוח פונה אליהם הם פונים ליבואן מיד כדי שייתן מענה כמו שצריך. יהיה קשה להזמין בדים מחו"ל לכן, לדעתי זה הפתרון הכי יעיל שאני יכול להציע.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

טל
    18/08/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו