עגלה לתינוק ראשון- בירור

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לתינוק ראשון- בירור
    רונה
    18/08/2019

תינוק ראשון חשוב בטיחות ונוחות. האם צריך עדלה עם אמבטיה האם אמבטיה זה רק ל 3 חודשים הראשונעם? האם עגלה שנשכבת ל 175/180 זה במקומום אמבטיה הלידה בתחילת חורף. אמרו לקמות משהו עם אמבטיה וסל קל ובהמשך להשקיע בטיולןן מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לתינוק ראשון- בירור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    18/08/2019

שלום רונה,

האמבטיה מתאימה בין 3 ל 6 חודשים, תלוי בגודלה. בלידות חורף כן יש לה יתרון וכל המטרה למשוך איתה 6 חודשים.
    אני אישית לא הייתי מוותר על האמבטיה, זה יותר אטום, יותר נוח לתינוק ואפשר לישון בתוכה גם לילה שלם.
    כל הרעיון בטיולון של אחרי העגלה שהם זולים, קלים ופשוטים וכל הרעיון שאין צורך להשקיע. כן הייתי משקיע בעגלה טובה עם טיולון דו כיווני, מה שטיולונים לבד לא מציעים כיום.
    סלקל זה דבר שאפשר לחסוך ולהתחיל מראש עם כיסא בטיחות נגד כיוון הנסיעה אבל אז מאבדים את האפשרות לחבר לעגלה, לדעתי לא אסון גדול מכיוון ששהייה ארוכה בסלקל אינה בריאה לתינוקות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו