שאלה על עגלה וסלקל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה על עגלה וסלקל
    ולרי
    19/08/2019

שלום,
    אני עתידה ללדת בסוף דצמבר, ילד ראשון. רציתי להתייעץ על עגלה שניתן לחבר אליה גם את הסלקל (חשוב שיהיה בעל דירוג גבוה במבחני ריסוק). מאחר וזהו ילד ראשון אני רוצה שיהיו עמידים ואיכותיים וישמשו אותי גם לילדים הבאים.
    חשוב לי נוחות השימוש בעגלה גם עבורי וגם עבור הילד, שתהיה מרווחת יחסית ועם בולם זעזועים טוב וגלגלים יציבים, לא נמוכה מידי בשביל שיהיה אפשר גם להחליף בתוכה טיטול במידת הצורך מבלי לשבור את הגב. לגביי המישקל אני מבינה שבגלל ההעדפות שלי היא בטח תהיה יחסית כבדה..אבל אשמח אם תוכל להתייחס לנושא הזה גם וגם לאופן הקיפול (מתקפלת בנוחות ביד אחת או מסורבלת וכו')

תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על עגלה וסלקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    19/08/2019

שלום ולרי,

לדרישות שלך הכי הייתי ממליץ על איי.בי.סי דיזיין סלסה.
    מבין הגבוהות היא הכי קלה וטיפה כבדה מהממוצע, לא באופן חריג.
    מצד שני הרווח הוא גובה, לא רק באמבטיה אלא גם בטיולון, בדגמי 2019 הטיולון מגיע לשכיבה ישרה לכן החלפת טיטול בה זה אחד הדברים היותר קלים שיש. היא מרווחת, לדעתי יש לה את בולמי הזעזועים הכי טובים שיש לעגלה בכלל, היא חזקה ואמינה ובהחלט יכולה לשרת הרבה ילדים. הקיפול אמנם ב-2 ידיים אבל מאוד פשוט לביצוע, כולל יחד עם הטיולון. בכל אופן דעתי שקיפול ביד אחת מעורך יתר על המידה מכיוון שכדי להרים לרכב עגלה ברוב המקרים נזדקק ל-2 ידיים. יש לה סל חפצים עצום אשר מתקפל למקרה שיהיו ילדים עם הפרש גילאים קצר, אז אפשר יהיה לחבר טרמפיסט כאשר האח שעומד או יושב על הטרמפיסט לא מפריע להורה בהליכה (מה שקורה בכל העגלות האחרות). הבדים שלה לא רק עמידים ואיכותיים הם מסנני קרינה ולא מכילים כימקלים.

אם משקלה כבד אז תאלצו להתפשר על דברים כמו גובה, בולמי זעזועים, גודל פנימי וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ולרי
    20/08/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו