מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה על עגלה וסלקלולרי19/08/2019
שלום,
אני עתידה ללדת בסוף דצמבר, ילד ראשון. רציתי להתייעץ על עגלה שניתן לחבר אליה גם את הסלקל (חשוב שיהיה בעל דירוג גבוה במבחני ריסוק). מאחר וזהו ילד ראשון אני רוצה שיהיו עמידים ואיכותיים וישמשו אותי גם לילדים הבאים.
חשוב לי נוחות השימוש בעגלה גם עבורי וגם עבור הילד, שתהיה מרווחת יחסית ועם בולם זעזועים טוב וגלגלים יציבים, לא נמוכה מידי בשביל שיהיה אפשר גם להחליף בתוכה טיטול במידת הצורך מבלי לשבור את הגב. לגביי המישקל אני מבינה שבגלל ההעדפות שלי היא בטח תהיה יחסית כבדה..אבל אשמח אם תוכל להתייחס לנושא הזה גם וגם לאופן הקיפול (מתקפלת בנוחות ביד אחת או מסורבלת וכו')
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר19/08/2019שלום ולרי,
לדרישות שלך הכי הייתי ממליץ על איי.בי.סי דיזיין סלסה.
מבין הגבוהות היא הכי קלה וטיפה כבדה מהממוצע, לא באופן חריג.
מצד שני הרווח הוא גובה, לא רק באמבטיה אלא גם בטיולון, בדגמי 2019 הטיולון מגיע לשכיבה ישרה לכן החלפת טיטול בה זה אחד הדברים היותר קלים שיש. היא מרווחת, לדעתי יש לה את בולמי הזעזועים הכי טובים שיש לעגלה בכלל, היא חזקה ואמינה ובהחלט יכולה לשרת הרבה ילדים. הקיפול אמנם ב-2 ידיים אבל מאוד פשוט לביצוע, כולל יחד עם הטיולון. בכל אופן דעתי שקיפול ביד אחת מעורך יתר על המידה מכיוון שכדי להרים לרכב עגלה ברוב המקרים נזדקק ל-2 ידיים. יש לה סל חפצים עצום אשר מתקפל למקרה שיהיו ילדים עם הפרש גילאים קצר, אז אפשר יהיה לחבר טרמפיסט כאשר האח שעומד או יושב על הטרמפיסט לא מפריע להורה בהליכה (מה שקורה בכל העגלות האחרות). הבדים שלה לא רק עמידים ואיכותיים הם מסנני קרינה ולא מכילים כימקלים.
אם משקלה כבד אז תאלצו להתפשר על דברים כמו גובה, בולמי זעזועים, גודל פנימי וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ולרי20/08/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

