עגלה לנסיעה לחו״ל- בירור

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה לנסיעה לחו״ל- בירור
    דלית
    20/08/2019

היי אבי,
    אנו טסים לחו״ל עם הבייבי שלנו בפעם הראשונה - הוא בן 8 חודשים. מתלבטים אם לקחת את עגלת הבוגבו בי 5 שלנו איתנו או לקנות טיולון.
    1. האם יש סכנה שהבוגבו בי יהרס ע״י צוות הסבלים של המטוס?
    2. האם הבוגבו בי 5 מספיק קלה ונוחה לעיר אירופאית (ברלין)?
    3. אם כן כדאי לקחת את הבוגבו בי, האם חשוב לקנות את תיק הנסיעות שנמכר בכ- 500 ש״ח?
    4. אולי עדיף כבר לקנות טיולון לא מדי יקר כמו: בובו, מיק בייבי, מיטו?
    תודה מראש על העזרה הרבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה לנסיעה לחו״ל- בירור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכוונתי קובי 😁

דלית
    20/08/2019

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    20/08/2019

שלום דלית,

1. תמיד יש סכנה אבל לי אישית יצא לטוס פעמיים עם עגלה לחו"ל (במקרה לברלין), פעם אחת עם בי ולא קרה כלום לעגלה.
    2. בפעם הקודמת שהייתי בברלין זה היה עם הבי, עשתה את העבודה היטב ברוב המקרים פרט לאוזרים של עיר עתיקה שם היה קשה איתה אבל גם את זה עברה עם יותר מאמץ מצידנו. גם סחבה יפה את הקניות )

3. אני לא בעד אבל זה שומר על העגלה, לשיקולכם.

4. בעיר כמו ברלין הבי נוחה משמעותית בניוד ולכן אני בחרתי בה בפעם הקודמת שטסנו ובטייגר לפעם האחרונה.
    אני חושב שעם יויו גם יהיה יותר קשה להתנייד, גם פחות נוח לילדים (בעיקר בשינה) כי אנחנו יותר זמן בחוץ עם העגלה וגם יותר נוח עם הקניות.
    אנחנו התניידו רק בתחבורה ציבורית, צריך לקחת בחשבון שתמיד יש מעליות לרכבות אבל קורה שהן לא מתפקדות אז צריך לעלות ברגל עם העגלה, במקרה הזה ליויו יש יתרון. לנו לא הפריע אבל הילדים גדולים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! 🙏🏻

דלית
    20/08/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו