המלצה על עגלה הכי טובה בשוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה הכי טובה בשוק
    שיר
    21/08/2019

היי קובי בוקר טוב,

אשמח לשמוע את המלצתך על העגלה הכי טובה לדעתך - המחיר לא משנה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/08/2019

שלום שיר,

אין עגלה הכי טובה לדעתי. בכל עגלה תמיד יהיה חיסרון. אם נשווה בין עגלות תמיד החיסרון של אחת יהיה היתרון של השנייה ולהפך.
    גם בעניין המחיר, לא בהכרח היקר ביותר יהיה הטוב ביותר עבורכם אבל כן, בהרבה מקרים עגלות יקרות יותר בנויות מחומרים איכותיים יותר או רמת ההרכבה גבוהה יותר לדוגמא, ייצור אירופאי מול ייצור סיני וכו'.

לאור אלו אני תמיד אומר שאין עגלה הכי טובה אבל יש עגלה הכי טובה להורה, כלומר, לכל הורה יש צרכים שונים, יכולות פיזיות שונות, סוג רכב שונה, אזור מגורים שונה + מעלית/ק.ק/לעלות ברגל מדרגות עם העגלה וכו'. לכן ככל שיש לי יותר נתונים אוכל לכוון יותר כמו גם דרישות.
    לגבי הדרישות חשוב להבין, ככל שהעגלה תהיה יותר נוחה לתינוק: מרווחת, מרופדת, עם גלגלים וקפיצים טובים למנוע רעידות, יציבה וכו' כך לדעתי היא תהיה פחות נוחה להורה כי היא תהיה כבדה יחסית, גדולה לאחר הקיפול וכו' וכך גם להפך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו