לגבי מועד רכישה של העגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לגבי מועד רכישה של העגלה
    תהילה
    22/08/2019

אני עתידה ללדת בעוד כחודשיים
    האם נכון שעדיף לחכות לרכוש עגלות בחודש אוקטובר? שאז יש יותר סיילים כיוון שזה לקראת סוף שנה?
    אני מכוונת לעגלות חדישות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי מועד רכישה של העגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/08/2019

שלום תהילה,

האמת שהסיילים התחילו מפסח וממשיכים עד עכשיו, לא חושב שהמחירים ירדו מתחת למה שהם כיום לרוב הפריטים.
    לדעתי כן תהיה ירידת מחיר למוצרים שהיבואנים רוצים לנקות לפני הגעת קולקציית 2020 אבל גם אז, זה בדרך כלל קורה בנובמבר (בלאק פריידי, סייבר מאנדיי, שופינג IL).

כן לקחת בחשבון שהיתרון בהזמנה מראש הוא שצריך לשלם רק מקדמה של 10%, תתנו זאת בכך שתוכלו לשנות את ההזמנה בכל עת ושאם תהיה ירידת מחיר לדגם שהזמנתם זה יתפוס גם בהזמנה שלכם! גם במקרה של ביטול רוב החנויות יחזירו את ה-10% בזיכוי לחנות (אז אין ממש סיכון) אבל יש כאלו שיקחו 100 ש"ח דמי ביטול ויחזירו את יתרת התשלום. לכן אם החלטתם על דגם ומצאתם מחיר טוב, הצעתי להזמין כעת לפי התנאים שציינתי כאשר באופציית הביטול 10% יוכלו לחזור כשובר קניה לחנות.
    אני מעריך שברוב החנויות תוכלו לקבל זאת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואוו תודה רבה עזרת מאוד!!

תהילה
    22/08/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו