בוגבו פוקס או סייבקס מיוס

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו פוקס או סייבקס מיוס
    טליה
    23/08/2019

קובי שלום רב,
    אני מתלבטת לגבי קניית עגלה בוגבו פוקס מאוד אהבתי מבחינת נראות ויציבות אך חוששת שתהיה לי כבדה מאוד ומסורבלת בפירוק והרכבה אני מאוד קטנה בגוף וגובהי בקושי מגיע ל1.60. מה הגובה של העגלה והאם ניתן לחתל בה את התינוק? הבנתי שבקמיליון אי אפשר לחתל באמבטיה את התינוק וגם מה ההבדל בין הדגמים הנל כמו כן משקל השלדה של הפוקס הבנתי 9.9 קג והאמבטיה מה משקלה? אני רואה הרבה שאתה רושם שהן חולקות מסגרת אחת הטיולון והאמבטיה אם תוכל לפרט בעניין הזה לא הבנתי. מצד שני יש המון המלצות על סייבקס מיוס מחברות שעפות על העגלה לי האמבטיה נראית בהטייה וצרה ולא הכי יציבה אך מבחינת משקל וקיפול אולי יותר תתאים לצרכיי? צריכה עצה . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו פוקס או סייבקס מיוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    24/08/2019

שלום טליה,

הפוקס שוקלת 9.9 ק"ג יחד עם הטיולון אך נתון זה כלל לא רלוונטי מכיוון שכדי לקפלה צריך לפרק את הטיולון טרם הקיפול ולכן, כמעט ולא יוצא להרים את העגלה יחד עם הטיולון. אותו כנ"ל לאמבטיה.
    לגבי המסגרת, יש לעגלה מסגרת מלבנית, על המסגרת מלבישים את הבדים של האמבטיה, כעבור חצי שנה שרוצים להעביר לטיולון יש לפרק את כל בדי האמבטיה מהמסגרת ועל אותה מסגרת להלביש את בדי הטיולון, מרוב שזה מסורבל רוב הרוכשים עושים זאת דרך החנות שרכשו (כלומר יש להגיע פעמיים לחנות להרכיב את העגלה). בניגוד לרוב העגלות שבהן מקבלים אמבטיה לחוד וטיולון לחוד ואז אפשר להחליף בינהם מבלי להתעסק עם בדים או לעשות רוטציה בינהם עד שהתינוק יתרגל לטיולון, בפוקס חייבים להיות בטוחים שעוברים לטיולון.

בפוקס לא ניתן לחתל תינוק בשלב הטיולון מכיוון שהוא לא מגיע לזווית ישרה.
    הפוקס די מסורבלת לקיפול, התפעול סביר יחסית.

לגבי המיוס, ברור שעפות עליה, היא נוחה להורה. כל עוד לא משתמשים בה בדרך טיפה משובשת היא נוחה, קלה ופרקטית אבל לא תהיה נוחה לניוד כשהדרך תהיה משובשת לדעתי. כמוכן לגבי הטיולון, לדעתי מושב מרשת פחות תומך לתינוק והוא עלול לסבול מבלאי מהיר יותר לדעתי וזהו חלק שלדעתי אינו מכוסה באחריות. לגבי השיפוע כבר שמעתי מכמה משתמשים אך היצרן טוען שזה תקין וזה התכנון. צריך לראות איך זה במיוס 2, לדעתי יש פחות שיפוע. בכל מקרה בגלל הגלגלים הקטנים אני לא חושב שיש בעיית יציבות במיוס. בכל מקרה כל העגלות עוברות בדיקות מכוני תקנים שבהן נבדקת יציבות העגלה גם בשיפוע חד.
    הייתי ממליץ לבדוק גם את בייבי בוס טייגר, אם לא מפריע משקל טיפה כבד אז גם את ארמדילו פליפ XT3.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר.. עוד שאלה קטנה

טליה
    24/08/2019

ואם עסקינן בבוגבו האם עדיף הפוקס או הקמיליון? מה ההבדלים בינהם פרט לגובה שהבנתי שהקמיליון נמוכה יותר. האם זה עובד על אותו עקרון שהן חולקות אותה מסגרת ומה המשקל. מה עדיף מבחינת הדגמים הנל כאשר המחיר לא פקטור בכלל.
    המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    24/08/2019

שלום טליה,

הפוקס יותר מתקדמת לדעתי, גם יותר נוחה לניוד וגם יותר גבוהה.
    בתפעול, בסרבול בקיפול ובמסגרת המשותפת הן יחסית זהות ולכן אני נוטה להמליץ יותר על הפוקס.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו