התלבטות בין ספורטליין סיילו xl לבין איזי ווקר צ׳ארלי החדשה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין ספורטליין סיילו xl לבין איזי ווקר צ׳ארלי החדשה
    הודיה
    01/09/2019

היי קובי, אשמח לשמוע חוות דעת מה עדיף מבין שתי העגלות האחו ולמה?
    מצד אחד האיזי ווקר יותר קורצת כי יש לי בעיות גב והדבר הכי חשוב שיצאתי איתו לחיפושי עגלות היה משקל קל כמה שניתן...
    מצד שני, הספורטליין מבחינת מחיר ויופי יותר קרצה לי.. אבל היא יותר כבדה..
    אשמח לעזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    01/09/2019

שלום הודיה,

קשה לי לתת חוות דעת על הצ'ארלי, עגלה חדשה מאוד גם ברמה העולמית. היתרון העיקרי שלה הוא המשקל, כפי שאני מציין תמיד, הורדת משקל גוררת הורדת דברים מהעגלה ולדוגמא הגלגלים בצ'ארלי קטנים ולכן לדעתי הסיילו XL תהיה יותר נוחה לניוד, בעיקר ככל שהדרך תהיה משובשת.
    לדעתי גם מבחינת עמידות ויציבות עם תיק כבד הגלגלים הגדולים בXL יהוו יתרון.
    באמבטיה שתיהן לא הכי מרווחות אבל לעגלות קלות וקומפקטיות זה בהחלט סביר. לצ'ארלי יש רשת קטנה לאיוורור שאין בסיילו. בטיולון הסיילו מעט יותר מרווחת. הקיפול יחסית זהה בשתיהן אבל הצ'ארלי תהיה יותר קומפקטית בגלל הגלגלים הקטנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודיה, האם לקחת את הצארלי או הספורטליין? זאת גם הייתה ההתלבטות שלי

דעה
    09/09/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    10/09/2019

שלום,

ההמלצה שלי לבדוק ולהחליט לבד מה נכון לכם. הבחירה שלה לא רלווטית לכם לדעתי, לכל הורה תנאים שונים (קומת קרקע, בית עם מעלית, רכב גדול או קטן וכו') ולכן, רצוי להתאים את המוצר לצרכים ודרך החיים שלכם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו