בהמשך להמלצתך, צמצמנו ל-3 העונות על כל התנאים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בהמשך להמלצתך, צמצמנו ל-3 העונות על כל התנאים
    מני
    02/09/2019

שלום שוב קובי ותודה על המענה.
    בהנחה ולא חשוב לנו שהסלקל יתממשק אל העגלה, והפרמטרים החשובים הם: עגלה קלת משקל, טיולון דו-כיווני ותפעול ביד אחת, על מה תמליץ מבין הבאות:
    1. Baby boss tiger.
    2. Charley easywalker.
    3. Cybex Mios.
    אשחמ אם תוכל להתייחס להבדלים המהותיים ומדוע בחרת להמליץ בעגלה ספציפית. נאמר לי שגם ב- Charley easywalker קיים גב קשיח, תקן אם אחרת.
    שוב תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2019

שלום מני,

ראשית איני ממליץ באופן ספציפי על אף עגלה. אני מנסה לציין יתרונות וחסרונות של כל מוצר כאשר הבחירה בידכם. כמוכן אני תמיד ממליץ לשים בכל עגלה משקל של 9-12 ק"ג, זה מדמה משקל תינוק בגיל שנה בממוצע, לטייל עם העגלות בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה (לעשות את אלו בלי משקל לא יתן לכם מדד איך העגלה תתפקד בזמן אמת עם תינוק, תיק וקניות בתוכה).
    לאחר מכן אני ממליץ לנסות לתפעל כל עגלה, להכניס ולהוציא אמבטיה, אותו דבר לטיולון, בטיולון לנסות לשנות מצבים, לעלות ולהוריד גובה ידית, לנסות לקפל לבד, רצוי גם לבדוק ברכב. זה יתן לכם מדד אם העגלה תהיה לכם נוחה.
    הדבר היחיד שהבדיקות האלו לא יוכלו לעזור זה לתת מדד לגבי נוחות התינוק ולכן מכאן זה החלטתכם.

מבין העגלות, הטייגר מציעה מושב יצוק מפלסטיק. במיוס המושב עשוי מרשת ובצ'ארלי יש תמיכה קשיחה בדמות לוח פרספקט בתוך בד העגלה. לדעתי לוח פרספקט אינו תומך כמו מושב פלסטיק. כמוכן הלוח טיפה מסרבל את כיבוס הבד. לדעתי הוא נשלף אבל זה הכוונה שלי בסרבול.

לדעתי מה-3 לטייגר יש את הגלגלים הכי גודלים ומהחומר הכי איכותי ולכן תהיה הכי נוחה לניוד. המיוס תהיה הכי פחות נוחה לעליה וירידה ממדרכות לדעתי מכיוון שאין לה ידית טלסקופית.
    המיוס כמעט בלתי אפשרית לקיפול כאשר הטיולון פונה אליכם. בטייגר ובצ'ארלי ניתן לקפל עם הטיולון לא משנה לאיזה כיוון הוא פונה בקלות.
    הצ'ארלי היא הקלה מה-3 ושוקלת 8 ק"ג כאשר הטייגר והמיוס 8.6 ק"ג.
    למיוס אין רשתות איוורור אלא אם הולכים על מיוס 2 שאז יקרה משמעותית מהאחרות. בטייגר רשתות האיוורור יותר גדולות משמעותית באמבטיה ובטיולון מהצ'ארלי ולכן לדעתי יותר יעילות.
    הטייגר מציעה מזרן נושם באמבטיה.
    הטייגר מעט יותר מרווחת בטיולון מהמיוס או הצ'ארלי.
    הסייבקס והצ'ארלי ברוחב 51 ס"מ בעוד הטייגר 57.5 ס"מ, כלומר יותר רחבה בגלגלים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו