כיסא בטיחות מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות מגיל לידה
    טל
    03/09/2019

שלום קובי,
    מחפשת כיסא בטיחות בטיחות שמתאים לתינוקת מגיל לידה והלכתי לאיבוד מכל המבחר. חשוב לי שיהיה הכיסא הכי בטיחותי שקיים היום בשוק וכמובן שיהיה נוח.

שאלה נוספת, מה דעתך על הדונה פלוס? כמובן לא כתחליף לעגלה, אלא בנוסף.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיסא בטיחות מגיל לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    03/09/2019

שלום טל,

לגבי כיסאות.
    המומלצים ביותר כיום מבחינה בטיחותית הם ברייטקס קליק טייט שבסדרה הזו יש את האדבוקט, בולווארד ומרתון. לדעתי הבלווארד או המרתון מעולים ואין צורך באדובקט היקר.
    בנוסף לברייטקס את צ'יקו נקסטפיט.
    אני אישית יותר ממליץ על הנקסטפיט וזה המושב שאני רכשתי לילדי. לדעתי הוא מספק את הנוחות הכי טובה לתינוקות והכי קרוב לסלקל בזווית השכיבה שלו.
    ממליץ בנקסטפיט על גרסאות הזיפ היותר נוחות לכיבוס.
    יש גם זיפ מקס שהוא מומלץ רק אם יש כוונה לחגור את התינוק עד גיל שנתיים כנגד הכיוון.

אני נוטה פחות להמליץ על דונה גם כי יש סלקלים עדיפים מבחינה בטיחותית וגם כי, פחות בריא לתינוקות לשהות הרבה זמן בסלקל. ההמלצה היא עד 30 דקות ברצף ועד 45 דק' נטו ליממה כך שזה לא מותיר הרבה זמן לטייל עם זה כעגלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו