טיולון minigo או עגלת ג'ואי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון minigo או עגלת ג'ואי
    מור
    04/09/2019

שלום קובי,
    אשמח לעזרתך כי אני כבר ממש מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.
    בילד השני שלי השתמשתי בטיולון של ג'ואי (לייטרקס) מגיל לידה (מצרפת תמונה). העגלה של ג'ואי הייתה לי די כבדה וגדולה וכעת אני בהריון שלישי ואני רוצה לקנות משהו יותר קליל. אינני מעוניינת באמבטיה (התינוקות שלי יוצאים גדולים ואמבטיה תשמש לשלושה חודשים בדיוק כך שמיותר מבחינתי).
    אני שוקלת לקנות את הטיולון של minigo. האם הטיולון של minigo מומלץ מגיל לידה? ובכלל, הדעות עליו חלוקות.. הבנתי שהרבה התלוננו עליו אבל גם הרבה מרוצים, מה דעתך?
    והאם בשורה התחתונה אתה ממליץ להישאר עם הג'ואי?

בנוסף, הסתכלתי גם על טיולון של סיילו (של ספורטליין). ידוע לך האם הטיולון מתאים מגיל לידה ואם כן האם ניתן לרכוש רק את הטיולון? וגם, האם אתה ממליץ להישאר עם הג'ואי גם בהתלבטות מול הסיילו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון minigo או עגלת ג'ואי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    04/09/2019

שלום מור,

לגבי מיניגו אני פחות ממליץ. צריך לבדוק על המוצר עם הוא אושר מגיל לידה, אני לא יודע לומר.
    הג'ואי נוח יותר בניוד, נוח יותר בשינוי המצבים יותר מרווח ונח לתינוק ולכן לדעתי עדיף.
    הסיילו לדעתי מתאים רק מגיל חצי שנה ולכן נמכר יחד עם אמבטיה.
    בסגנון של ג'ואי רק קל ממנו יש את ביבה טאיטאי שלדעתי יותר מוצלח.
    אני אישית ממליץ תמיד על אמבטיה וגם אם לא, אז לפחות טיולון דו כיווני, לצערי אין הרבה אופציות כאלו רק כטיולון ורוב האופציות יחסית כבדות.
    הכי קלה שכן מאושרת מגיל לידה זו הטייגר אבל היא כטיולון עולה כמו סיילו עם אמבטיה ולכן יחסית יקרה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו